Szerintetek nagyon ciki ha egy csajnak van egy kis "bajusza"?
Figyelt kérdés
Mert nekem van de a sötétben nem látszik, a napfényben viszont eléggé. Gondolkoztam rajta hogy kiszedem szemöldökcsipesszel vagy legyantázom de nem tudom hogy ez jó ötlet-e,mert utánna mindig gyantázni/szedni kéne és egy idő után lehet hogy megvastagodna és sűrűbb lenne.2011. máj. 25. 18:07
11/12 anonim válasza:
szia én évekig vaciláltam hogy kiszedjem ne szedjem aztán elmentem legyantázni és még mindig jó már 2 hete nem nőtt ki semmi! és a gyanta nem erősíti a többivel ellentétben. szóval én sztem szedni fogom, úgy zavar, elrontja az arcom és ki akarna egy bajszos lánnyal járni/csókolózni?? :S
12/12 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele,hogy ki akarna egy bajszos lánnyal csókolózni. A volt barátom is megjegyezte egyszer-kétszer hogy van egy kis bajszom amikor nyáron kint voltunk a napon,de amikor kérdeztem hogy zavarja-e azt mondta hogy nem.
Szerintem csipesszel kiszedem holnap,mert már régóta ezen gondolkozom hogy akkor kiszedjem vagy ne..azt hittem csak nekem van ilyen,de most hogy látom nem vagyok egyedül már bátrabban szedem ki. Meg olvastam is nemrég hogy a csipesz jobb mint a gyanta mert ha egyesével szedjük a szálakat megvékonyodnak és egy idő után ki se nőnek.
2011. máj. 25. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!