Hány kiló és hány centi vagy? Elégedett vagy vele?
Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok!2011. máj. 25. 17:43
21/38 anonim válasza:
171-2/66
Nem vagyok elégedett, van egy "kis" pocakom.
Most kezdem majd, a diétát meg az edzést, mert már nagyon nem jó így!
20F
22/38 anonim válasza:
167/62
Nem mondom hogy rosszul érzem magam mert nem vagyok depressziós emiatt de akkor is nagyon jó lenne egy 10-essel magasabbnak lenni.Súlyommal amúgy nincs bajom, szépen látszódnak az izmok.
23/38 anonim válasza:
160 cm, 50 kg, elégedett vagyok vele(: 18/L
24/38 anonim válasza:
16/L
163 m es 47 kg.Elegedett vagyok de meg egy kicsit izmosodni szeretnek:)
25/38 habibi válasza:
165/ 54 kg
nem vagyok elégedett, fogynom kell, és formásodnom.
18/L
26/38 anonim válasza:
167 m körül és 48 kg + abszolút nem vagyok elégedett vele.
28/38 anonim válasza:
171/43 :( nem vagyok elégedett, mert nincs mellem, a hasamon viszont van egy kis zsírpárna, és plötyi, no meg gyöszös vagyok. jó lenne izmosodni, mellesedni. bár a lábam, a karom és a derekam szép vékony:) nőni is szeretnék pár centit. 15/L
29/38 anonim válasza:
169cm 50kg, 18éves leszek novemberben, nem vagyok elégedett, mert rosszul oszlik el rajtam (pici cici, nagyobb fenék,comb) de azért nem olyan vészes :D
30/38 anonim válasza:
172/59
elégedett vagyok, de izmosodás/feszesedés sosem árt ;)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!