Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudsz kitűnni a hétközn...

Hogyan tudsz kitűnni a hétköznapi emberek közül? Vagy nektek ez nem fontos?

Figyelt kérdés
Jó, tudom minden ember más, blabla, hallottam már ezt ezerszer, de mégis ha végigmegyek az utcán majdnem mindenki ugyanúgy néz ki. Te mit teszel hogy ne legyél olyan? Mivel szoktál kitűnni? Vagy aki nem akar kitűnni, inkább elvegyülni akar...az miért jó?
2009. márc. 15. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
En nem akarok kitunni, elvegyulni sem...igazsag szerint nem foglalkozom ilyesmivel, raadasul miert akarnek kitunni a hetkoznapi emberek kozul, mikor en is az vagyok..ezen nem segit egy feltunobb ruhadarab vagy stilusjegy.
2009. márc. 15. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne jó ha 100 méteres körzetben kerek szemekkel bámulnának?

Ha rózsaszínre fested a hajad az például pont jó! Már bámulnak is, de minek?

Az utcán ott vagyok az emberek közt, átlagos és hétköznapi senki nem szörnyülködik rajtam, mert mással nemigen tűnhetsz ki csak valami megdöbbentővel manapság...A barátaim közt pedíg saját és helyettesíthetetlen egyéniségem van ahogy a többi havernak, barátnak is...Ezzel ki lehet tűnni, de az hogy az utcán engem bámuljanak nem hiányzik!

2009. márc. 15. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

emo vagyok

ugyhogy nekem ezzel nincs gondom :)

2009. márc. 15. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Egyik szeme a sír, a másik haj
2009. márc. 15. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

az utolsó jó volt :'D

engem pl. akkor is megnéznek a Slipknotos pólóban vagyok -.- XD

2009. márc. 15. 17:28
 6/8 anonim válasza:
100%
eNGEM AKKOR NÉZTEM MEG AMIKOR TÉLET HÓBAN, RÖVID GATYÁBAN SZALADGÁLTAM..
2009. márc. 15. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az a jó, ha vkit az öltözködése miatt néznek meg, hanem az ha a kisugárzása miatt. Ha egy lányt anélkül is mindenki megnéz, h kirakná a melleit a kirakatba, vagy kilógna a feneke a szoknyából.
2009. márc. 15. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
44%
a kiSUKÁRzásommal
2009. márc. 16. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!