Fiúk, mi nálatok az átlagos lány? Kikre mondjátok? Linkeljetek egy képet egy átlagos lányról! és ki az aki nem átlagos? Mit mondtok arra aki átlagon felüli? Arról is képet! Ha lehet ne legyen a lányokon smink
"Hidegen hagy, mit gondolnak rólam ilyen ócska ribancok..."
LOL. Szerintem pedig mindenki jobban járt volna, ha beleszakadt volna a fejed abba a rib@nc anyádba! :) Pácolódj csak nyáron is a bakancsodban és a gagyi fekete cuccaidban, meg recskázzál a szobádban, mert normális nővel neked az életben nem lesz dolgod! Igénytelen p*cs...
tegnap 18:44
A hermelines hölgy élőben sokkal szebb:-)
Nekem az átlagos azt jelenti, hogy elfelejtem az arcát, és ha újból találkozunk, lehet fel sem ismerem, tehát nincs benne semmi ami megfog.
A szép nőknek van kisugárzásuk, szexepiljük, amiért maradandóak az emberben.
Az különleges, egyedi megjelenésű emberekre legkönnyebb emlékezni, érdekes rám valahogy mindig emlékeznek:-)
benne semmi nincs ami megfogna
ők szépek, főleg a két szélső
És aki már a különleges kategóriába tartozik, például ő:
"mert normális nővel neked az életben nem lesz dolgod! "
Bukta, mert boldog párkapcsolatban élek barátnőmmel... ;D
Ócska kis ribancok...
"Támaszd már alá az érveid... ;D"
Mivel kifejtetted hogy te ribancokat magasról leszarod, ergo valószínűleg messziről elkerülöd mind, így nem tul valószínű hogy sok tapasztalatod lenne ezen a téren. :D
A másik ok pedig az hogy nem vagy tisztában a szavak jelentésével: az átlagos és a ribanc között azért egy elég éles határvonal van...
(Egyébként jelmezem hogy nem kéne lesülyledni az ő szintjére, hogy egymás öltözködését és párját ócsároljuk)
"az átlagos és a ribanc között azért egy elég éles határvonal van... "
Persze, az lenne, ha a normális lenne az átlagos. De így egy és ugyan az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!