Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egzotikus vagyok?...

Szerintetek egzotikus vagyok? :$ 14L

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 18:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Igen a nagymamám török származású volt arról meg nemtehetek h idősebbnek nézek ki a koromnál bocsi:)
2011. máj. 21. 11:20
 22/28 anonim ***** válasza:
szép vagy, de csomóan néznek ki így...nem vagy egzotikus különösebben.
2011. máj. 21. 11:30
 23/28 anonim ***** válasza:
7%

Nem vagy egzotikus és nem nézel ki többnek a korodnál! Ne is akarj...

De 14 évesen miért sminkeled magad ilyen brutálisan?! Annyira visszataszító. Menj inkább tanulni! -.-"

2011. máj. 21. 11:32
 24/28 A kérdező kommentje:

Nemtartom magam annak,sőt nem is tartom magam valami nagy szépségnek,

az egyik ismerősöm mondta h szerinte egzotikus vagyok és felkeltette a kiváncsiságomat és ezért tetten fel ezt a kérdést de itt meg jön a szokásos magyar ˝jóindulat˝ és a sok bunkó megjegyzés..

2011. máj. 21. 12:59
 25/28 A kérdező kommentje:

Azért nagyon köszönöm annak aki rendesen elmondta a véleményét:)

akkor ezek szerint ugylátszik,hogy akkor nem volt igaza az ismerősömnek:)

2011. máj. 21. 13:18
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne roma? Úristen. Nem tudom, miért kell valakit ennyire leszólni, mikor szemmel láthatóan nagyon szép az arca, pedig még kislány. Szebben is ki lehet fejezni a véleményt, nem ilyen bunkón. Kérdező, ne aggódj, semmi baj sincs veled, csak ne töltsd fel máskor ide a képedet.
2011. máj. 21. 13:39
 27/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm:)

tényleg nagyon megbántam h feltöltöttem ide képet és feltettem ezt a kérdést:)

2011. máj. 21. 14:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Dehogy roma, ez tényleg hülyeség. Amúgy nem nézel ki rosszul, csak ez a szemöldök meg kendő nem áll valami jól szerintem.
2011. máj. 21. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!