Szerintetek egzotikus vagyok? :$ 14L
Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 18:49
2/28 anonim válasza:
azért mert cicaszemet húztàl magadnak tussal? :D
abszolút nem. szép.àtlagos
4/28 anonim válasza:
Ennél jobb képet nem találtál? Amúgy meg miért kérded? Van benned külföldi vér? Egzotikust arra mondják, aki szokatlan, távoli, különleges. Tőlünk más nemzetiségre mondják. Kínában, Törökországba biztos szokatlan lennél.
6/28 anonim válasza:
szerintem nem, de a szemöldököd vmiért nem tetszik. szép vagy, de nem egzotikus.
7/28 anonim válasza:
Mert a fejed köré tettél egy kendőt? XD
Nem vagy egzotikus, olyannyira, hogy két ismerősömre is baromira hasonlítasz, pedig mindkető magyar. :D
8/28 anonim válasza:
a szemeid tetszenek, de csak azért mert mindig barna szemet akartam
9/28 anonim válasza:
Török féle vagy, anno a török uralom alatt sok magyar nővel feküdtek össze a török hapsik, van akiben máig megvan a vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!