Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányok szerint hájas vagyok,...

A lányok szerint hájas vagyok, vagy sovány, vagy pont jó?

Figyelt kérdés

[link]

19/F

2011. máj. 20. 14:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Sajnos a barátnőmet nem tudom "kívánóssá" tenni sehogy sem, pedig próbáltam már mindent, amit csak lehetett. De vele képtelen vagyok megbeszélni, mivel ő azt mondja, hogy ő ilyen és kész.
2011. máj. 20. 15:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Szóval, azt mondod,hogy a barátnőd nem kívánja az együttléteket? ÉS miért gondolod, hogy ez miattad van?
2011. máj. 20. 15:46
 13/25 A kérdező kommentje:

Mert erről nem tehet szerintem senki, mivel ezt nem lehet erőltetni(legalábbis nem szabadna)...

Meg én úgy gondolkozom, hogy, ami bennem van hiba azt kijavítom, hogy raktam ne múljon..De sajnos nem igazán tudom, min kéne változtatni.

2011. máj. 20. 15:48
 14/25 anonim ***** válasza:
tok jo tested van, nekem nagyon bejon, de az arcodra kivancsi vagyok,:P
2011. máj. 20. 15:49
 15/25 anonim ***** válasza:
A barátnődtől kérdezted, hogy miért nem kívánja? De még mindig nem válaszoltál arra, hogy miért gondolod úgy, hogy miattad nem kívánja?
2011. máj. 20. 15:50
 16/25 A kérdező kommentje:
nem tudja megmondani sajnos
2011. máj. 20. 15:57
 17/25 A kérdező kommentje:

Mert ki más tehetne róla(nyilván valami komplexebb dolog van a háttérben, de részben mindig hibás vagyok, akármi is van!

Talán nem vagyok elég romantikus, azt szokta mondani, de mikor "igyekszem(gyertya stb..)", akkor meg ő fáradt..

2011. máj. 20. 16:01
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom ennyiből így megfejteni a dolgokat, de szerintem nem veled van a gond. Hiszen te megteszel érte sok mindent. Ő meg nem hálálja meg a dolgot. Szerintem valami más lehet a háttérben, amit nem mer elmondani nem próbáltál meg vele őszintén beszélgetni? Ha nem mond semmit, és csak játsza a sértődöttet, akkor hagyd vígasztaljon az a tudat, hogy legalább te megtettél mindent.
2011. máj. 20. 16:08
 19/25 A kérdező kommentje:
Belenyugodni nem igazán tudom a rosszba soha, pedig bele kéne. Tény, hogy nekem ez egy fontosabb dolog, mint neki. Majd levezetem az edzésen a felesleges energiát:)..
2011. máj. 20. 16:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát igazából a nők mindig is kevésbe (vagy kevesebbszer) igényelték az együttléteket. Sokszor elég ha csak odabújhatnak a párjukhoz. Persze tisztelet a kivételnek. Ebben ne keress okokat, ez így van, és nem tudsz mit csinálni.
2011. máj. 20. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!