21/38 anonim válasza:
hihetetlen, hogy a szülők ennyire nem figyelnek a gyerekükre, és megengedik, hogy ilyen éretlenül a netre menjenek vagy egyáltalán gép elé üljenek.
24/38 anonim válasza:
Az alakod jó,de az arcod inkább átlagos.
25/38 anonim válasza:
az alakod jó, de a fejed valami rémes... nem vagy nagy szám tényleg.
26/38 anonim válasza:
Pár év múlva nagyon meg fogod bánni hogy feltetted ide magad. Ez annyira égő hogy el sem tudom mondani..és a válaszom nem..
29/38 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszel, telljesen átlagos vagy, az arckifejezéseid, meg a pózok, amiket produkálsz, igénytelenségre és közönségességre vallanak.
30/38 anonim válasza:
Fingom nincs, hány éves lehetsz, de nem is fontos.
Lényeg, hogy mikor utcán megyek, pont ez az a fajta, akiket legszívesebben a hajuknál fogva rángatnék el egy lépcsőhöz, ahonnan szépen kényelmesen lerugdosnám. Az arcod kimondottan az a tenyérbemászó (valahogy engem ez az arctípus irritál a legjobban), a körítés (öltözékek, pózok) még csak rádob egy jó nagy lapáttal.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: Nekem biztos nem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!