Mi a véleményetek egy ilyen lányról? Leírás
50kg néha 49...165 cm 15 éves.A haja mellig ér,szőkésbarna,de inkább barna,szeme kékeszöld.
Sima szűk nadrágokba jár,hétvégenként legging-be.
Kedvenc színe a lila.Kicsit pattanásos volt,de már múlóba vannak,kezd szép lenni a bőre.Körmét néha kifesti,élénk színekkel,de másnap le is mossa.(ez hétvégén)
Sminkeli magát hétvégén elég szépen.Hétköznap csak alapozó a pattanásai miatt.Hajat vasalja,felfogja,vagy belerak csatot,vagy hajpántot...Cipő: hétköznapokba tornacipő mintával,hétvégén magassarkú cipő/szandál.
Kiegészítőket is hord
Belső tul:Humoros,minden buta viccen nevet,aranyos,nyugis lány...Bár ha a barátait bántják elég nagy szája van.Ha bántják megvédi magát,sosem csúfol vagy ütöget másokat.Jól kijön idősebb emberekkel is,sőt még kisebbekel is.
Rossz tulajdonsága hogy nagy a szája,megvédi az igazát.
Mi a véleményetek róla?
Szerintem csinos, aranyos lehet.
OFF: A pattanásaid (ha rólad van szó :) ) mitől múltak el, mit használtál?
Szerintem tök jófej lehet, én is ilyenvagyok megvédem magam..és akkor bizony elég nagy a szám . :) Szerintem rendbe van a csaj :)
13/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!