Főleg a fenekem nagy és a combjaim vastagok. Viszont nem akarok ezekben a melegekben farmerba járni, annyira leizzadok. Van valamilyen lenge szoknya, ami elrejti a hibáim, ugyanakkor divatos is? Tudom, fogyókúra, benne is vagyok, már leadtam kb. 5 kilót, a csípőm pl. 10 centivel vékonyabb, szóval ezzel nem lesz baj, nem adom fel. De azért mégis érdekelne, köszönöm :)
Tehát neked a maxi és a midi szoknyák állnának jól:)
2011. máj. 14. 13:18
5/11 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon szépen köszönöm! :) Akkor ezek szerint vehetek magamnak maxiruhát? Annyira tetszenek.
2011. máj. 14. 13:21
6/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok:)
Örülök neki,az ilyen ruhákat pont a kicsit ducibb lányokra találták ki:)
És idén a maxi ruhák nagyon trendiek!;)
2011. máj. 14. 13:24
7/11 anonim válasza:
Hülyéskedsz? Szerintem pont hogy csak szoknyákat és ruhákat kéne hordaniuk... Rajtam max 5 kiló fölösleg van most, de fel nem vennék nadrágot, max cicanadrágot valami mini, pörgősebb ruhával vagy hosszított felsővel :)
Amúgy van egy magyar divattervező aki elég kövér és ő azt nyilatkozta nemrég, hogy soha nem hordott nadrágot... (a neve sajnos nem ugrik be)
2011. máj. 14. 13:25
8/11 anonim válasza:
Előző vagyok: ezt a ruhát tavaly vettem egy esküvő utáni partira (a kép is akkor készült). A kiegészítőket, pláne a táskát most ne nézd :D, de amúgy az ilyen ruha is teljesen jó szerintem nyáron egy kicsit telt lánynak.
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok. Utolsó: ez a ruha nagyon szép! :)
2011. máj. 14. 13:31
10/11 anonim válasza:
Szerintem neked a térdigérő szoknyák állnának a legjobban. Amikor ducibb voltam, én is olyat hordtam és az jól állt (mostmár minit hordok, ha szoknya van rajtam).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!