Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fel fog hívni, vagy elfelejtet...

Fel fog hívni, vagy elfelejtett? SOS

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,van egy kedvenc modellem(nevet nem írok,nem annyira hírhett,sokszor van hogy kérdezik ki ő(tőlem) és mondom a nevét és nemtudják,én viszont nagyon szeretem)és az igazi facebookjára,irtam neki levelet hogy ő a kedvencem,és szerintem ő a legszebb,és olyan szeretnék lenni mint ő,utána meg irtam hogy nem e lesz fanclubja..erre válaszolt hogy nagyon aranyos vagyok,és kedves:))és hogy fanclub nem lesz mert volt de nem csatlakoztak annyian..és utána irta hogy lehetne egy közös fotózásunk,amit egy fotós barátja csinálná meg,és ha én beleegyezek és a szüleim,én megbeszéltem a szüleimmel és mondták hogy oké,beleegyeztek meg is irtam neki,de utána irta hogy melyik nap lenne és hogy adjam meg a számom és felhív és elmondd mindent.megadtam,ez volt szerdán,és nem hívott:( de most irtam neki hogy szia áll még a fotózás? szerintetek már nem szeretné?vagy hívni fog?ez pénzbe kerülne egyébként nekem nem? (biztos hogy ő az igazi,szóval nem ilyen ál profil!!)

köszönöm

2011. máj. 13. 15:38
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nagyon kamunak néz ki a kérdés.Biztos nagyon unatkozhatott...utolsó voltam
2011. máj. 13. 19:55
 42/46 A kérdező kommentje:
vicces ez az egész:) azt se tudjátok mivan,és én nem azt kérdeztem hogy átver e vagy sem!! fogalmatok sincs arról hogy miről beszéglettem vele,és mik azok az okok amiatt biztosak vagyunk a szüleimmel,és mások hogy ő az!!:) de teljesen mindegy,itt irogatok 30 akárhány kommentet,és ez a szánalmas. NEM ISMERTEK és minősítetek,és lehülyéztek,ésatöbbi,de kár hogy nem látom amikor csattantok,hogy mégis igaz.. de teljesen mindegy:)
2011. máj. 13. 21:52
 43/46 anonim ***** válasza:
Igazság szerint engem nem hat meg főleg hogy nem is ismerlek...Huhh mekkorát fogunk csattani :D Nem is értem minek írtam ide.Most te csak azért irod ezt le ide hogy szivasd a népet?Meg hogy írogasd hogy hogy pofára fogunk esni xD Kit érdekel mondd már meg hogy téged kivel fényképeznek le?Nem is értem minek írok na mind1.Alapból azt gondolom hogy kitaláltad az egészet mert nem volt jobb dolgod...De ha nem akkor mi van?Ez lesz életem legnagyobb csalodása komolyan mondom :P
2011. máj. 13. 22:21
 44/46 anonim ***** válasza:
Ja mondjuk én is írtam, de hol érdekel szerinted, hogy elkészül-e az a kép vagy sem? És koppanni fogok(amit kétlek)? Hát biztosan nem fogok majd összetörni lelkileg. Sz..rok a képedre, törlöm is a kérdést a picsbe aztán hellóó, már unalmas a téma:D
2011. máj. 13. 22:23
 45/46 anonim ***** válasza:
Áruld el hogy hívják azt a modellt,kíváncsi vagyok :D
2011. máj. 13. 22:44
 46/46 anonim ***** válasza:
na mi lett?
2011. máj. 16. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!