Elfelejtett Windows fiók jelszó?
Azt szeretném megkérdezni hogy ha a Windows 7 fiókom jelszavát elfelejtettem, akkor hogy tudok belépni. Nem adtam meg telepítésnél rendszergazda jelszót. XP alatt elég volt ha Csökkentett módot indítottam, akkor beléphettem a rendszergazdába, itt ezt hiába tettem.
Windows 7 Home Premium operációs rendszerem van. Előre is köszönöm
BArtPE CD-n volt password renew nevű program.
Az meg tudta változtatni a jelszót, meg tudott csinálni új admin fiókot is.
Az, hogy xp-n van bemutatva, nem jelenti, hogy XP-s. :-)
Ami azt illeti én Vista alatt is sikeresen használtam.
Valószínűleg működni fog Win7-tel is.
Az adataid lementését pedig meg tudod csinálni egy CD-ről futó barátságos kis linuxal is, mint például a puppy linux.
De előbb próbáld a password renew-et hátha megúszod az újratelepítést.
Hálásan köszönöm a segítséget. Bart nekem nem ment Win7-en, de elvezetett a Windows Password Unlocker-hez. mire ide eljutottam, már tisztességesen fel volt k*va az agyam, és megvettem 17'000 Ft-ért az Enterprise verziót, egy pillanat alatt csináltam vele egy CD-t és már törölhettem is a jelszavam.
6'000Ft-ért pedig meg lehet venni az alap verziót is, amivel "Administrator"-on kívül ugyanúgy lehet törölni az összes fiók jelszavát, akár rendszergazda akár korlátozott fiók.
Íme egy link azoknak akik hasonló bajjal küzködnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!