Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fel fog hívni, vagy elfelejtet...

Fel fog hívni, vagy elfelejtett? SOS

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,van egy kedvenc modellem(nevet nem írok,nem annyira hírhett,sokszor van hogy kérdezik ki ő(tőlem) és mondom a nevét és nemtudják,én viszont nagyon szeretem)és az igazi facebookjára,irtam neki levelet hogy ő a kedvencem,és szerintem ő a legszebb,és olyan szeretnék lenni mint ő,utána meg irtam hogy nem e lesz fanclubja..erre válaszolt hogy nagyon aranyos vagyok,és kedves:))és hogy fanclub nem lesz mert volt de nem csatlakoztak annyian..és utána irta hogy lehetne egy közös fotózásunk,amit egy fotós barátja csinálná meg,és ha én beleegyezek és a szüleim,én megbeszéltem a szüleimmel és mondták hogy oké,beleegyeztek meg is irtam neki,de utána irta hogy melyik nap lenne és hogy adjam meg a számom és felhív és elmondd mindent.megadtam,ez volt szerdán,és nem hívott:( de most irtam neki hogy szia áll még a fotózás? szerintetek már nem szeretné?vagy hívni fog?ez pénzbe kerülne egyébként nekem nem? (biztos hogy ő az igazi,szóval nem ilyen ál profil!!)

köszönöm

2011. máj. 13. 15:38
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
61%

Látszik, hogy 14 éves vagy, és agyilag is.

Ha egy csöpp eszed van akkor nem adnád ki a telefon számodat vad idege embereknek. Meg aki ismert, vagy kevésbé ismert embernek van fan klubja és nem a sajátját használja ilyen célokra. Meg ha igazi is lenne a profil, amit kétlek, mi a fenének kérne fel egy jött ment 14 éves lányt egy közös fotózásra. Gondolkodj! Még ha nehezen is megy. Naiv vagy. De amúgy ne csodálkozz, hogy visszaélések lesznek a telefon számodból. De a szüleidnek is lehetett volna egy csöpp eszük.

2011. máj. 13. 15:56
 12/46 A kérdező kommentje:

DE NEM VERT ÁT!!!!!!!! nem lehet megérteni??? ez nem átverés..ő az igazi,és nem átver..az milyen átverés lenne hogy elkéri a telefonszámom és nem hiv fel,jajj de vicces:Dhúha:D marhára..nem ovis..nem lehet megérteni?ő az igazi ..és majd meglátjátok hogy igazam lesz hogy ő az igazi,majd felteszem nektek a közös képeket..de komolyan mért nem lehet elhinni?nem mindenki szorakozik ám másokkal,lehetnek ám normális modellek is.

nem egy dukai regináról van szó,hanem egy akt modell,akinek kevés 14 éves rajongója van..és én nem az akt képei miatt szeretem,hanem őt magáért!

13/46 anonim ***** válasza:
74%
hogy hívják?
 14/46 A kérdező kommentje:
volt fanclubja,de kevesen csatlakoztak,ha megemlítem a nevét senki nemtudja ki ő!!és ltátam hogy kiirta adatlapjára hogy mit kapott levélbe tőlem,és odairta hogy jaj de aranyos,és irták alá hogy csináltass vele egy közös fotót,és irtak csomoan alá és mondta hogy jó ötlet,és utána irta nekem!
2011. máj. 13. 15:58
 15/46 anonim ***** válasza:
61%

Atya úr isten, TE NAGYON HÜLYE VAGY! Ha azt írtam volna, hogy Én vagyok Zimány Linda, Te még azt is elhitted volna.

Látszik az értelmiség, főleg a korod miatt is.

Még, hogy nem fogjuk fel, hogy tényleg ő az? Áhhhh.

2011. máj. 13. 15:59
 16/46 anonim ***** válasza:
44%
istenem, de naivak a mai fiatalok. Kislány, én nem mondok semmit, mert nincs értelme bármit is írnom, te szentül meg vagy győződve a saját igazadról. Gyerek vagy még, könnyen átverhető, és ezt sajnos a nagybetűs életben ki is fogják használni, de majd rájössz, és megtanít az élet. Remélhetőleg.......
 17/46 A kérdező kommentje:
most kaptam tőle egy levelet,hogy vasárnap fotózás,és holnap hív a részletek miatt!!!!!!!!!
 18/46 anonim ***** válasza:
70%
JAJJJ persze most kaptál egy levelet.... annyira tudtam, hogy ezt befogod játszani. Hátha így elhisszük, hogy igazad van:D Ilyen ötösöm lenne a lottón..:P
2011. máj. 13. 16:01
 19/46 anonim ***** válasza:
61%

16:00 áhhh ez jó volt. :D

Hagyjátok, had csináljon amit akar. Majd ha oda kerül a sor, hogy barátja legyen és ő azt fogja neki mondani, hogy ha lefekszel velem akkor megtudom mondani, hogy szeretlek vagy nem. És ő meg lefog vele feküdni. Sok sikert az Életedhez, ami már most sz*rul indul.

2011. máj. 13. 16:02
 20/46 A kérdező kommentje:
de nem vagyok naív,és sokszor azt mondják hogy jobban gondolkozom mint egy felnőtt,mert feltudom fogni a dolgokat,és nem vagyok naív egyáltalán,azértt adtam meg a számom,mert bizonyos okok miatt biztos vagyok benne hogy ő az!!majd felteszem a képeket..
2011. máj. 13. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!