A képen én vagyok. Mi a legelső dolog, benyomás, amit ha meglátsz, eszedbe jut rólam?
basszus.köszi.. te vagy a megmentőm.
Amugy ezért lepődtem meg nagyon..mármint,tudom hogy nem vagyok Szép.. de olyat soha nem mondtak hogy átlagos lennék..meg elmennének mellettem az utcán..
"mármint,tudom hogy nem vagyok Szép"
Hát ezt rosszul tudod, látszik hogy önbizalom hiányos vagy:)
18f
aranyos vagy.. köszi.. :$
Igen,az vagyok, azért mert általában elijednek tőlem,mert furcsa vagyok,azt mondják, és vannak/voltak pillanatok,amikor tettszettem magamnak mikor tükörbe néztem,de pl.az itteni első nyolc tíz komment is megerősít arról, hogy mégsem oké valami.
Utolsó előtti:
Pontosan hogy nem abban merül ki. :)
Abban merül ki,hogy egyszer leszólítottak az utcán, hogy milyen különleges arcom van..
az ügynökségben pedig 13-man vagyunk,a portfólióért egy fillért nem fizettem, és aláírt szerződésem van.
A képet meg még mindig keresem,meg az a baj,hogy az is homályos,mert hivatalosan nem terjeszthetem a képeket közösségi oldalakon,pont a szerződésben foglaltak miatt,ezért magam fotóztam le titokban a képről.. :P
de keresem.
utolsó:te is aranyos vagy :$
hát az komoly modellkarrier lehet, ha egy képed sincs...
(bocsi a hangnemért, csak ez a sok önjelölt modell már a könyökömön jön ki...nem vagy csúnya amúgy a kérdésre válaszolva, csak a 'modell vagyok' részt firtatom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!