Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van Anyukámn...

Szerintetek igaza van Anyukámnak az alakomról? (KÉP)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy sose tartottam magam vékonynak, de nem is gondoltam azt, hogy kövér vagyok (175/66-68). Anyukám viszont rendszeresen beszól nekem, hogy ilyen alakkal nem kellene miniszoknyát/miniruhát/kivágott felsőket hordani, mert háznyi seggem meg hasam van, és hogy fogadjam el, mert az csak a csinos lányoknak áll jól :( pedig már 8 éve sportolok, és viszonylag elégedett vagyok az alakommal, de ettől mindig megcsappan az önbizalmam.

[link]

és így nézek ki miniszoknyában:

[link]

Szerintetek igaza van? És ha nem, akkor mit tudnék csinálni, hogy abbahagyja a piszkálást? Van, hogy éjszakákat is átsírok miatta, és ha mondom neki, akkor azt válaszolja, hogy "nem bőgni kéne, hanem lefogyni" :(

Mi a véleményetek? OK, tudom, hogy nem vagyok modellalkat, de azért ez még az elfogadható kategória, nem? vagy már ducinak minősül? :(

2011. máj. 12. 21:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
aki így viselkedik a gyerekével annak nem szabadna gyereket szülni... csinos vagy ne hallgass rá
2011. máj. 14. 15:10
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

OMG bár én lennék ilyen vékony! Múltkor próbáltam pár miniszoknyát...hát bár ne tettem volna, nagyon hülyén néztem ki benne, de én kövérebb vagyok nálad, asszem.

Ilyen alkattal mindig szoknyában járnék!

Anyukádra meg ne hallgass! Nem is értem, hogy mondhat ilyet! Én 160/55 vagyok, anyuék szerint még sovány is vagyok, és ők akkor szidnak le, amikor fogyni akarok, pedig én akarok tényleg...meg kéne is.

Nehogy higgy neki! Ne fogyózz, nagyon szép alakod van, és bátran hordj minit!

2011. máj. 16. 14:48
 23/28 anonim válasza:
91%

Te most ezt komolyan kérdezted?

Nem látor a tükörben,hogy nem vagy kövér?

2011. máj. 16. 15:46
 24/28 anonim ***** válasza:

05-13 19:25

Az első képbe bele van nyúlva, azért tűnik így.

Teljesen életszerűtlen, meg van nyújtva vmi progival, ez látszik, eléggé el van torzítva.

A 2. képen jól néz ki a kérdező, és a szoknya is jól áll.

2011. máj. 16. 18:25
 25/28 anonim válasza:
nagyon jó alakod van,egyáltalán még ducinak se vagy mondható! bátran hordj minit,csini vagy! ;) anyáddal meg ne törődj,meglehet,hogy irigy! :S van ilyen.mellesleg az alakodat nézve én a helyedben betörölnék neki,de hát ezt nem teheti meg az ember. XD ne törődj vele,ha beszól,vágj fapofát,aztán ha befejezte a kárálást végy egy mély levegőt és röhögj egyet a bunkó irigységén! NE VESZÍTSD EL AZ ÖNBIZALMAD,jól nézel ki! (bocsi a stílusért,de pipa vagyok az ilyen állat szülőkre,mert ez az -.-")
2011. máj. 16. 19:43
 26/28 A kérdező kommentje:
semmit nem szerkesztettem át az elsőn, egyedül levágtam az arcom és a szoba többi részét... 175 cm vagyok, talán ezért tűnök "nyúltnak" :D
2011. máj. 16. 22:01
 27/28 anonim válasza:
Anyád irigy Rád, ezért szól be folyton. Mondd, hogy nézzen tükörbe. Remek alakod van, sportos, csinos, nincs mit rejtegetned.
2012. jún. 21. 17:21
 28/28 anonim ***** válasza:
Kicsit sovány is vagy.
2012. jún. 29. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!