Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van Anyukámn...

Szerintetek igaza van Anyukámnak az alakomról? (KÉP)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy sose tartottam magam vékonynak, de nem is gondoltam azt, hogy kövér vagyok (175/66-68). Anyukám viszont rendszeresen beszól nekem, hogy ilyen alakkal nem kellene miniszoknyát/miniruhát/kivágott felsőket hordani, mert háznyi seggem meg hasam van, és hogy fogadjam el, mert az csak a csinos lányoknak áll jól :( pedig már 8 éve sportolok, és viszonylag elégedett vagyok az alakommal, de ettől mindig megcsappan az önbizalmam.

[link]

és így nézek ki miniszoknyában:

[link]

Szerintetek igaza van? És ha nem, akkor mit tudnék csinálni, hogy abbahagyja a piszkálást? Van, hogy éjszakákat is átsírok miatta, és ha mondom neki, akkor azt válaszolja, hogy "nem bőgni kéne, hanem lefogyni" :(

Mi a véleményetek? OK, tudom, hogy nem vagyok modellalkat, de azért ez még az elfogadható kategória, nem? vagy már ducinak minősül? :(

2011. máj. 12. 21:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
98%
Jól nézel ki:) anyukád mentségére, valószínűleg ezt a stílust szokta meg a nagymamádtól, őt se dicsérte sosem, vagy csak piszkálta. Esetleg nem akarja, hogy bántsanak, kinevessenek, nem akarja, hogy feltűnő légy, nem hiszem, hogy a rossz szándék vezérelné.
2011. máj. 12. 21:59
 12/28 A kérdező kommentje:

többször is volt már ez beszédtéma, azóta se változott semmi.

igen, én se gondolom, hogy rossz szándékból csinálná, mert minden másban mintaanyuka :) meg nagyim is nagyon kedves, szóval őt se izélgették gyerekkorába, max csak a sulitársai, mert elég duci volt akkor is.

2011. máj. 12. 22:02
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha féltené , akkor nem ilyen szavakat használna, hogy a szoknya csak csinos lányoknak jó, és nem hordaná le minden kövérnek a saját lányát, hogy ilyen meg olyan nagy segge van(ami amúgy nem is igaz). Ha féltené valóban, akkor nem ilyen szavakkal tenné. Bár lehetséges, hogy akkor ezt a szóhasználatát szokta meg és teljesen másképp fejezi ki önmagát, persze az is lehet nem rossz szándékkal. De mindenképpen az őszinte beszélgetés tenne jót kettőtök között.
2011. máj. 12. 22:03
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Szóval már megbeszéltétek. Akkor tudod mit , ne hallgass rá. csak ennyit tudok mondani, hiszen azért remélem te is tudod az ellenkezőjét annak amit anyud állít.
2011. máj. 12. 22:04
 15/28 anonim ***** válasza:
94%

Nem hinném, hogy anyukád rosszat szeretne neked, szimplán szülő. A szülők meg lököttek, és öregednek, az én szüleim is mondanak néha érdekes dolgokat amivel a világból is ki lehetne kergetni, pedig fickó vagyok, tehát jobban viselem alapból az ilyet szerintem.

A lényeg, hogy ne törődj vele, jók a lábaid, és az első képen nemhogy nem vagy dagi, inkább gebének mondanálak. Félre ne értsd, nagyon jól nézel ki így is, csak ez tényleg nagyon sovány vagy. Sok sportolással tovább tudod formálni magad. Törekedj rá, hogy minél előbb önálló lehess valamennyire, és anyukádat csak meglátogatni kelljen. Például ha egyetemre mész, akkor ne bejárós legyél, hanem koleszes, sokat segít, én áldottam az eget, amikor szabadultam otthonról.

2011. máj. 12. 22:10
 16/28 A kérdező kommentje:

sovány :D najó, mondjuk, hogy az 1. egy előnyösebb kép, sovány tuti nem vagyok, ezt még senki nem használta rám :D

egyébként idéntől már egyetemista vagyok, hál' istennek 200 km-re, csak most 1 hetet otthon voltam, és megint előjött a régi vita :(

2011. máj. 12. 22:13
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért mond ilyeneket, mert konkrétan el akarja venni az önbizalmad... úgy értem, talán kicsit soknak (vagy éppen kevésnek) gondolja az olyanokat, mint miniszoknya/ruha/kivágott felő, és nem akarja, hogy a kicsi lánya az ő értékrendjéhez mérten k.rvásan öltözködjön.

Egyébként gyönyörű lábad van, és nagyon szép alakod :D Én esetemben sajnos anyudnak teljesen igaza lenne, a seggemnek külön házszáma van :ĐĐ

2011. máj. 12. 22:56
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem vagy dagadt, de azért kifejezetten vékony sem. Nekem sem sokkal kisebbek a combjaim, de, simán fölveszek bármilyen szoknyát, ami jól áll. Amúgy anyukádnak szülés előtt milyen alakja volt? Én is arra gondoltam, hogy féltékeny és veled akarja megvalósítani a vágyát, hogy szuper alkata legyen, remélem érted, amit írtam:D Mindenesetre tényleg az segítene, ha elmagyaráznád neki, hogy a sértegetéssel nem megy semmire, inkább adjon normális tanácsokat.
2011. máj. 13. 17:43
 19/28 anonim ***** válasza:
csak nekem tűnik úgy,mintha a 2 kép nem ugyanaz a személyről lenne?:D valahogy a 2. képen mintha rövidebb is lenne a lábad,meg ducibb is..:D lehet h csak optikai cslódás.:D De amúgy a 2. képen sem vagy duci..:) simán felvehetsz miniszoknyát!;)
2011. máj. 13. 19:25
 20/28 A kérdező kommentje:
mind2 képen én vagyok.
2011. máj. 14. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!