Miért/Mitől tűnnek öregebbnek azok akik "többet élnek"?
Figyelt kérdés
úgy értem, a kevés alvás bulizások stb.. pontosan mitől lesz valaki kinézetre idősebb a koránál akár fiatalon is? (nem olyanokra gondolok akik igénytelenül elhanyagolják magukat)2011. máj. 11. 18:03
1/7 anonim válasza:
azok is akik egy kiló sminket felpakolnak magukra minden nap
2/7 anonim válasza:
Mert elhasználják a testüket, a szervezetüket, mérgezik a májukat és az agyukat alkohollal és koffeinnel, meg minden mással. A szervezet pedig egy idő után nem képes regenerálódni teljesen. Teljesen logikus, hogy miért néznek ki úgy, ahogy kinéznek... de nekik biztosan megéri, vagy tökmindegy. Vagy, észre se veszik.
3/7 anonim válasza:
sok bagózás, gyorskaják, napi 5 kiló vakolat, mértéktelen szolárium.
4/7 anonim válasza:
Hát, mert a pia, cigi öregíti a bőrt. Ha meg nem alussza ki magát megint csak karikás szem, tök fáradtak egész nap, nem fiatalos. Meg a smink is, csúnya arcon hiába van smink, akkor is csúnya marad. Szerintem.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi, de pl fiúknál akik nem sminkelik magukat nem feltétlenül isznak és bagóznak?
2011. máj. 11. 21:18
7/7 anonim válasza:
Sztem nincs a szervezetének, a bőrének ideje regenerálódni, mert keveset alszanak. Illetve a sok stressz, egészségtelen életmód mind-mind kiül az arcra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!