Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az amitől 100% hogy idősebb...

Mi az amitől 100% hogy idősebbnek tűnnék?

Figyelt kérdés

Trükköket,praktikákat szeretnék,nem pedig lehordást.Értelmes válaszokat szeretnék kapni.Smink,öltözködés,hajviselet minden tipp jöhet.

Tisztában vagyok azzal hogy 10-15 év múlva majd fiatalítani szeretném magam.

Nem minden napra akarom hogy idősebbnek nézzenek,hanem csak 1 délutánra/estére(erről most bővebben nem írok mert nem erről szól a kérdés).

Szóval segítenétek?

Aki értelmesen válaszol annak köszönöm.

2010. júl. 28. 13:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

sötét haj, leengedve

szemhéjtus, szemceruza, szempillaspirál, szemhéjfesték, natúr színű rúzs

push up melltartó, ruhákat pedig itt nézhetsz [link]

2010. júl. 28. 13:24
 2/19 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?? amúgy meg erős smink ,mondjuk a füstös szemek, engem a sötét /fekete haj is öregít. barna bőr.

öltözködésben pedig a visszafogottabb cuccok. mondjuk térdig érő szoknya, magassarkú cipő.. de ez teljesen egyéni dolog,ki kell tapasztalni.

2010. júl. 28. 13:25
 3/19 anonim ***** válasza:
Hány éves és milyen nemű vagy? És mennyinek akarsz tűnni.
2010. júl. 28. 13:25
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Visszafogott szolíd öltözködés, szolíd smink.

Azért attól is függ, hogy szórakozóhelyen, fiúnak, állásinterjúra vagy mire szeretnél öregebbnek látszani. Ill. hogy mennyiről, mennyire.

A lényeg, hogy legyen a ruhád olyan, ami kiemeli az előnyös testrészeidet, színben nem túl rikítóak, minden megy, mindenhez, magassarkú kötelező, tarisznya-szerű táska kizárva...

De hát a felnőttebbek is annyiféleképpen öltözködnek. Azért lenne jó tudni további részleteket. Hogy pl most milyen a stílusod, miből kell változnod, mire kell figyelned.

A smink ne legyen túl sok, én azt figyeltem meg, hogy a szemhéj tus (felső szemhéjon) mindenkin komolyít egy kicsit, nem egyiptomiasra húzva! Kis alapozó, és pirosító sem árthat.

2010. júl. 28. 13:27
 5/19 anonim ***** válasza:
Fekete haj
2010. júl. 28. 13:32
 6/19 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen(20 éves)fiúnak szeretnék komolyabbnak tűnni.15 éves vagyok és lány.Belül már egészen megkomolyodtam,csak a külsőmön nem látszik(12-13 évesnek nézek ki mert,157 cm vagyok,és csak 75/B mellem van).Nem akarom magam sokat öregíteni csak hogy 17-18-nak tűnjek.

Köszi a gyors válaszokat.

2010. júl. 28. 13:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nos,én használok néha szemhéjtust(igaz,barnát)és ettől fiatalabbnak néztek a koromnál.

A kérdésre válaszolva,szerintem csak a bőrhibákat fedd el,használj valami szolíd sminket,szolíd ruhát,szoknyát.

2010. júl. 28. 13:34
 8/19 anonim válasza:
100%

a legbiztosabb trükk: várj két évet, és tuti, hogy 17nek fogsz kinézni : P

de viccet félretéve, erős smink, kihangsúlyozott szemek. viszont, ha a szemeidre felhívod a figyelmet, akkor ne sok rúzst használj, mert nem öregnek, hanem valami másnak fogsz kinézni... ellenben, ha nem fested ki nagyon a szemed, akkor a rúzs nagyon "öltöztet", tehát az is lehet, hogy nem is lesz szükség csak egy kis spirálra és alapozóra mellé.

nőies ruhák, pl: rövidujjú helyett ingek, blúzok, ha mindenképpen rövidujjút vennél, akkor V-kivágásút. a miniszoknyát csak akkor ajánlom, ha nagyon szép lábad van, de a hosszú szoknya sem jó választás, mert attól túl öregnek tűnsz (tehát legjobbak a térdig-comb alsó feléig érők). persze az öltözködés nagyon függ a saját stílusodtól is.

a sötétebb hajszín öregít, de ha alapból hoszzúkás az arcod, ne túl válassz hosszú, egyenes frizurát, mert az nagyon megnyújtja az arcod. sztem legalkalmasabbak a félhosszú, hullámos vagy tépett frizurák, de egy rövid hajviselet is alkalmas lehet.

remélem, valamit tudtam segíteni : )

2010. júl. 28. 13:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Előző, ez rossz tanács volt én 22 vagyok és 16-17-nek néznek.

Így viszont más a helyzet, ha van valami egyedi stílusod, akkor öltözz úgy, mini-naci, sportos szép csőtop, a harisnya szerintem öregít, de lehet, hogy hülye vagyok. Ez a típus, ahogy leírtad magad 18 évesek között ugyanannyira előfordul, mint a te korosztályodban, szóval no para.

2010. júl. 28. 14:04
 10/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettetek:)Köszi szépen mindenkinek!
2010. júl. 28. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!