Mi az amitől 100% hogy idősebbnek tűnnék?
Trükköket,praktikákat szeretnék,nem pedig lehordást.Értelmes válaszokat szeretnék kapni.Smink,öltözködés,hajviselet minden tipp jöhet.
Tisztában vagyok azzal hogy 10-15 év múlva majd fiatalítani szeretném magam.
Nem minden napra akarom hogy idősebbnek nézzenek,hanem csak 1 délutánra/estére(erről most bővebben nem írok mert nem erről szól a kérdés).
Szóval segítenétek?
Aki értelmesen válaszol annak köszönöm.
sötét haj, leengedve
szemhéjtus, szemceruza, szempillaspirál, szemhéjfesték, natúr színű rúzs
push up melltartó, ruhákat pedig itt nézhetsz [link]
hány éves vagy?? amúgy meg erős smink ,mondjuk a füstös szemek, engem a sötét /fekete haj is öregít. barna bőr.
öltözködésben pedig a visszafogottabb cuccok. mondjuk térdig érő szoknya, magassarkú cipő.. de ez teljesen egyéni dolog,ki kell tapasztalni.
Visszafogott szolíd öltözködés, szolíd smink.
Azért attól is függ, hogy szórakozóhelyen, fiúnak, állásinterjúra vagy mire szeretnél öregebbnek látszani. Ill. hogy mennyiről, mennyire.
A lényeg, hogy legyen a ruhád olyan, ami kiemeli az előnyös testrészeidet, színben nem túl rikítóak, minden megy, mindenhez, magassarkú kötelező, tarisznya-szerű táska kizárva...
De hát a felnőttebbek is annyiféleképpen öltözködnek. Azért lenne jó tudni további részleteket. Hogy pl most milyen a stílusod, miből kell változnod, mire kell figyelned.
A smink ne legyen túl sok, én azt figyeltem meg, hogy a szemhéj tus (felső szemhéjon) mindenkin komolyít egy kicsit, nem egyiptomiasra húzva! Kis alapozó, és pirosító sem árthat.
Tulajdonképpen(20 éves)fiúnak szeretnék komolyabbnak tűnni.15 éves vagyok és lány.Belül már egészen megkomolyodtam,csak a külsőmön nem látszik(12-13 évesnek nézek ki mert,157 cm vagyok,és csak 75/B mellem van).Nem akarom magam sokat öregíteni csak hogy 17-18-nak tűnjek.
Köszi a gyors válaszokat.
Nos,én használok néha szemhéjtust(igaz,barnát)és ettől fiatalabbnak néztek a koromnál.
A kérdésre válaszolva,szerintem csak a bőrhibákat fedd el,használj valami szolíd sminket,szolíd ruhát,szoknyát.
a legbiztosabb trükk: várj két évet, és tuti, hogy 17nek fogsz kinézni : P
de viccet félretéve, erős smink, kihangsúlyozott szemek. viszont, ha a szemeidre felhívod a figyelmet, akkor ne sok rúzst használj, mert nem öregnek, hanem valami másnak fogsz kinézni... ellenben, ha nem fested ki nagyon a szemed, akkor a rúzs nagyon "öltöztet", tehát az is lehet, hogy nem is lesz szükség csak egy kis spirálra és alapozóra mellé.
nőies ruhák, pl: rövidujjú helyett ingek, blúzok, ha mindenképpen rövidujjút vennél, akkor V-kivágásút. a miniszoknyát csak akkor ajánlom, ha nagyon szép lábad van, de a hosszú szoknya sem jó választás, mert attól túl öregnek tűnsz (tehát legjobbak a térdig-comb alsó feléig érők). persze az öltözködés nagyon függ a saját stílusodtól is.
a sötétebb hajszín öregít, de ha alapból hoszzúkás az arcod, ne túl válassz hosszú, egyenes frizurát, mert az nagyon megnyújtja az arcod. sztem legalkalmasabbak a félhosszú, hullámos vagy tépett frizurák, de egy rövid hajviselet is alkalmas lehet.
remélem, valamit tudtam segíteni : )
Előző, ez rossz tanács volt én 22 vagyok és 16-17-nek néznek.
Így viszont más a helyzet, ha van valami egyedi stílusod, akkor öltözz úgy, mini-naci, sportos szép csőtop, a harisnya szerintem öregít, de lehet, hogy hülye vagyok. Ez a típus, ahogy leírtad magad 18 évesek között ugyanannyira előfordul, mint a te korosztályodban, szóval no para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!