Dóriyyi kérdése:
Mennyi idő után tűnnek el a hegek?
Figyelt kérdés
A pengével okozta hegek mennyi idő után tűnnek el az alkaron..? :/2011. febr. 27. 13:21
2/7 A kérdező kommentje:
:/ Kérlek normális válaszokat, tudom a kérdés se normális...! (:
2011. febr. 27. 13:27
3/7 anonim válasza:
kinőttél az emo-korból, és most ciki? hát megértem :D :D
4/7 anonim válasza:
ha nagyon mélyek azok a hegek,lehet hogy sohasem.Ha épp csakhogy megvágtad,sztem max 4-5 hónap.De pl. a növéstől,hízástól is hamarabb eltűnnek.De ne vagdosd magad többé!Bár erről eszembe jutott egy film,ami talán neked való,a címe:a titkárnő
5/7 anonim válasza:
13:19, ha öngyilkossági céllal vagdosta magát, valószínűleg nem épphogycsak karcolta a penge a bőrét. Ergo - mivel mély vágásról van szó - örökre látszani fog.
7/7 anonim válasza:
nem írta hogy öngyilkossági céllal vagdosta volna magát..tudod vannak emberek,akiknél ez szexuális dolog vagy éppen így ereszti ki a gőzt...persze nem mondom hogy ez normális,bár manapság már mi az?Ha pedig öngyilkossági céllal akkor bizti jó mélyre ment a penge és soha nem gyógyul meg.De ezt magadtól is leírhattad volna,nem nekem írogatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!