Modellnek való vagyok?
csak szeretném tudni... érdemes próbálkozni?ha nem akkor nem kell aztírni h BŰNrodna vagyok! elég annyi , h nem és kész!
magamon NEM restuáltam semmit,csak írtam hozzá és a keretet csináltam meg.alapból szürkén fotóztam.
link: [link]
Pár év múlva talán lehetsz modell, ha eléred a 170 cm-t.
Csak egy kis 'apróság':
Én is kb 12 évesen modellkedni szerettem volna, 160 cm voltam és 45 kg. Anyukám mondta, hogy inkább tanuljak, úgy többre viszem. (Na jó, a modellkedéssel is meg lehet élni, de csak akkor, ha már sikeres leszel...) Akkoriban nem is engedte meg, én meg haragudtam rá ezért. De mára már teljesen megértem, hogy miért nem engedte. Egyrészt túl alacsony is voltam, másrészt pedig mindig éheznem kellett volna, és anyukám ettől 'megkímélt' és ezért hálás vagyok neki.
Most 174 cm vagyok és 67 kg. Lesz*rom hogy ki mit gondol, én így érzem jól magam, és egyáltalán nem látom magamat kövérnek :P Jövőre érettségizem és orvosnak készülök.
Szerintem még hagyd a modellkedést későbbre, ha lesz még kedved hozzá. Ilyen fiatalon még tönkre tehet, ha 'véletlen' még híres is leszel. Úgy jársz majd, mint pl: Kate Moss, Lindsay Lohan. Ők csak példák a sok tinisztárból, akik fiatalon lettek híresek és mára már közülük sokan az elvonón is jártak..
De ez főleg a te döntésed és a szüleidé :) Sok sikert kívánok, akár a modellkedést, akár mást választasz :)
17/L
Bocsi, hogy hosszú lett.. :$
És még annyit, hogy nekem szépnek tűnik az arcod, és a szemöldököd sem az a "csíkra" szedett, amilyen a sok plázap*csának van. Nézd meg pl Palvin Barbarát. Ő is szép, és a szemöldöke is. (persze Photoshoppal :P)
18:26-os vagyok
Egy ilyen szürke képen bárki lehet szép... Egy színeset tegyél fel. Egyébként szerintem is gyerekmodellnek idős vagy, amúgy fiatal, és alacsony.
33 kiló? Az kevés egy kicsit.
a mai modellügynökségek közel sem a gyönyörű modelleket keresik, persze vannak gyönyörű modellek, pl kate moss, gisele bündchen, lily cole, stb., de többségben vannak azok a lányok akik szürkék, az utcán simán elmennél mellettük, de viszont fotogének, jól sminkelhetők, és különleges arcuk van.
te szép is vagy, és különleges is, szeriten alkalmas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!