Modellnek való vagyok?
Figyelt kérdés
csak szeretném tudni... érdemes próbálkozni?ha nem akkor nem kell aztírni h BŰNrodna vagyok! elég annyi , h nem és kész!
magamon NEM restuáltam semmit,csak írtam hozzá és a keretet csináltam meg.alapból szürkén fotóztam.
link: [link]
2011. máj. 11. 16:43
11/49 anonim válasza:
A "nagyon szép vagy" szerintem erős túlzás, de valóban nem vagy csúnya=)
De az alakod is számít ám, bár jó alakúnak tűnsz.
Egyáltalán nem esélytelen.
12/49 anonim válasza:
13L vagyok, már írtad hogy 12 éves vagy. Akkor szerintem felejdsd el, majd 5 év múlva, nagyon fiatal vagy még
13/49 anonim válasza:
lehet h egy "natúr" képen sokkal jobban átjött volna h milyen is vagy ezen nem sok látszik,a modelleknél nem csak a hibátlan arc fontos hanem az is hogy legyen vmi kisugárzása a lánynak,az fogja meg igazán az embert.
14/49 anonim válasza:
Mi az a restuálás? Restaurálást akartál írni?
15/49 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy még, várj még legalább 3-4 évet. Hidd el, kell annyi. Gondolom a melled is még csak most kezd növögetni. Az pedig nagyon fontos. Arcodból nem sok minden látszik, mert kicsit sötét a kép, de szerintem szép lehetsz.
16/49 A kérdező kommentje:
12 éves ,155 cm ,és 33 kg.
2011. máj. 11. 16:58
17/49 anonim válasza:
szerintem retusálást akart írni..
am nekem nem tölti be
18/49 anonim válasza:
33 kg? jesszusom 10 évesen voltam annyi! :O Elmehetsz modellnek az biztos,alak alakján főleg,mert eléggé vékony vagy.. Az arcod átlagos,szerintem annyira nem kimagaslóan szép.
üdv:őszinte válaszadó :P
19/49 A kérdező kommentje:
:S frissítsd hátha betölti:). igen azt akartam csak kicsit félre írtam:S xD.
2011. máj. 11. 16:59
20/49 anonim válasza:
Amúgy szerintem retusálásra gondolt, de erre te is rájöhetnél... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!