Modellnek való vagyok?
csak szeretném tudni... érdemes próbálkozni?ha nem akkor nem kell aztírni h BŰNrodna vagyok! elég annyi , h nem és kész!
magamon NEM restuáltam semmit,csak írtam hozzá és a keretet csináltam meg.alapból szürkén fotóztam.
link: [link]
Az, hogy túl fiatal butaság...
Egyébként a modellkedéshez amúgy sem szép arc kell, hanem KARAKTERES. Az arcod alapján akár lehetnél is az, de 155 cm Oo. Nagyon alacsony vagy. Pár év múlva ha ütöd a 170 cm-t akkor próbálkozz talán :) És persze a karcsú alakod őrizd meg, de ne a 33 kg-ot, hanem pl. 170 cm-hez az 50 kg-ot :)
Gyerekmodellnek már öreg vagy, modellnek meg még fiatal. Ha 16 évesen még mindig alkalmas leszel, akkor esetleg. Egyelőre nem érdemes beleélni magad, mert mi van, ha 165 centinél megállsz a növésben? Akkor szóba se áll veled egy ügynökség se. (volt osztálytársam végig magasnak számított, aztán pár év múlva összefutottunk és kb egymagas lettem vele... 160centivel xD)
Az arcod... legyen, bár kicsit nagy a homlokod, de nem hiszem, hogy ez lenne akadály. Annyira nem fogtál meg. Ja és színes, smink, retus nélküli, szemből fotózott portrét és egész alakos, nem pózolós képet küldjél nekik ne ilyen bugyuta, rosszul beállított, homályos, agyonfirkált képet. Azért a fekete-fehér jócskán dob az emberen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!