Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Modellnek való vagyok?

Modellnek való vagyok?

Figyelt kérdés

csak szeretném tudni... érdemes próbálkozni?ha nem akkor nem kell aztírni h BŰNrodna vagyok! elég annyi , h nem és kész!

magamon NEM restuáltam semmit,csak írtam hozzá és a keretet csináltam meg.alapból szürkén fotóztam.

link: [link]

2011. máj. 11. 16:43
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Az, hogy túl fiatal butaság...

Egyébként a modellkedéshez amúgy sem szép arc kell, hanem KARAKTERES. Az arcod alapján akár lehetnél is az, de 155 cm Oo. Nagyon alacsony vagy. Pár év múlva ha ütöd a 170 cm-t akkor próbálkozz talán :) És persze a karcsú alakod őrizd meg, de ne a 33 kg-ot, hanem pl. 170 cm-hez az 50 kg-ot :)

2011. máj. 11. 17:03
 22/49 anonim ***** válasza:
ha felraksz magadról egy egész alakos képet megmondom! Most feltettél ide egy képet, amin csak a fejed, meg a térded látszik. Mit vársz így? :P
2011. máj. 11. 17:05
 23/49 anonim ***** válasza:

Gyerekmodellnek már öreg vagy, modellnek meg még fiatal. Ha 16 évesen még mindig alkalmas leszel, akkor esetleg. Egyelőre nem érdemes beleélni magad, mert mi van, ha 165 centinél megállsz a növésben? Akkor szóba se áll veled egy ügynökség se. (volt osztálytársam végig magasnak számított, aztán pár év múlva összefutottunk és kb egymagas lettem vele... 160centivel xD)

Az arcod... legyen, bár kicsit nagy a homlokod, de nem hiszem, hogy ez lenne akadály. Annyira nem fogtál meg. Ja és színes, smink, retus nélküli, szemből fotózott portrét és egész alakos, nem pózolós képet küldjél nekik ne ilyen bugyuta, rosszul beállított, homályos, agyonfirkált képet. Azért a fekete-fehér jócskán dob az emberen... :D

2011. máj. 11. 17:06
 24/49 anonim ***** válasza:
12 évesen én is akartam modell lenni, most motorversenyző szeretnék lenni, de már túl öreg vagyok hozzá és még motorozni se tudok, meg pénzem sincsen..:) Szerintem akarj inkább te is motorversenyző lenni, az is menő ám, ha egy csaj motorozik.. Várj pár évet, tedd le a jogsit kis motorra aztán később nagyra, addig meg tanulj..Menő leszel, ha jól csinálod díjakat is zsebelhetsz be és mindezért nem kellett se éhezned se mutogatnod magad..
2011. máj. 11. 17:08
 25/49 A kérdező kommentje:
xDD
2011. máj. 11. 17:11
 26/49 anonim ***** válasza:
na? teszel fel egész alakos képet?
2011. máj. 11. 17:12
 27/49 A kérdező kommentje:
okéés:).csak most az a baj,h nemtom mivel fotózhatnék.a telefonoshoz éppen nem értek:S azt ne is részletezzük:S:S. a fényképezőgépemm(L) meg a tesóm elvitte:S.:(
2011. máj. 11. 17:16
 28/49 anonim ***** válasza:
na ha lesz egész alakos kép akkor majd tegyél fel. :D
2011. máj. 11. 17:19
 29/49 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nagyon átlagos vagy,ha te mehetsz modellkedni akkor a barátnőim már rég mehettek volna,mert ők tényleg szépek.Amúgy szerintem sok értelme nincs,mert még annyit fogsz változni,hogy csak na.
2011. máj. 11. 17:34
 30/49 anonim ***** válasza:
felejtő.
2011. máj. 11. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!