Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jók ezek a méretek...

Szerintetek jók ezek a méretek? Nem vagyok telt vagy duci?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok 64 kg 019 éves lány a derekam:70cm afenekem:106cm mellem:93 cm.
2011. máj. 11. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem a derekad sok1kicsit
2011. máj. 11. 15:03
 2/8 A kérdező kommentje:
derék 70 cm sok?
2011. máj. 11. 15:48
 3/8 anonim válasza:
amm... igazság szerint én 176cm vok és 55-56kiló:SSS amm, a mellem 84 a fenekem 89 a derekam meg 62 ... ami egy 13 éves lánynál nemtudom h mennyire ideális... eztis meg tudnátok válaszolni..? *-* pls.de minden esetre szerintem ez ízlés kérdése... de a pasik mostanába kezdenek azokra a deszka kvákra bukni.. és kimegy a divatból a mell a fenék csípő stb.. amit MÉG MEG LEHET FOGNI 1 NŐN.. hova tűntek az igazi csajok és pasik???
2011. máj. 11. 16:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Figyelj te alapvetően vékonyabb fajta vagy amivel nincs baj. Én soha nem leszek olyan, de az a baj hogy mindenki szinte 50 kg alá akarna menni:S Bár nem tudom a csípőm nem széles nagyon?
2011. máj. 11. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Hát a "jó méret" elég relatív :) Méretek alapján elég húsos vagy szerintem... derék 70 cm, csípő 106 szerintem már sok. De ha alapvetően ilyen alkat vagy akkor sosem leszel nádszál. Ezzel nincs is semmi baj, egy teltebb lány is lehet nagyon csinos :)
2011. máj. 11. 17:05
 6/8 A kérdező kommentje:
hát nem tudom szerintem a 70 cm rendben van, mert az alakomhoz vékony a derekam. Azért annyira nem lehet húsos, bár nem tudom te mennyi vagy mert lehet hozzád vagyok túl húsos. Mondjuk a csípőm széles az tény.
2011. máj. 11. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:

A derék-csípő arány meghatározása egy egyszerű módja annak, hogy megtudj, mennyi zsír található a hasadon a csípődön található zsírmennyiséghez képest.

próbáld ki:(amugy szerintem kép nélkülsenki nem mondhat véleményt:)

[link]

2011. máj. 11. 21:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Körte vagyok és 0,66 jött ki.
2011. máj. 11. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!