Hogy lehet belőlem kifutó modell?
Figyelt kérdés
Ez az álmom. Nagyon szépnek tartanak. Lehet esélyem?
190 cm vagyok és 56 kg. Hol és hogyan kezdjem majd el? Hova jelentkezzek?
17/L
2011. máj. 8. 21:03
11/18 anonim válasza:
Nekem az egyik ismerősöm ezen az oldalon keresztül lett modell, egy próbát szerintem megér..
12/18 anonim válasza:
Kifutó modell így? a lecsúszott féle, amelyik épp kifutóban van a ruhájával együtt a divatból? Egy kiöregedett, lecsúszott nő? Bocs, de erről a kifejezésről az akciós cuccok jutnak eszembe, vagy az épp utolsó darabos kollekciók, amire azt szokták mondani kifutó modell :))))
13/18 anonim válasza:
Szerintem meg dobj föl egy képet, mert így a kutya sem tudja megmondani, hogy lenne e rá esélyed, vagy sem.
24/n
14/18 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg! Csináltass valakivel 4-5 képet magadról, legyen közte egész alakos, profil, és fürdőruhás is, lehetőleg természetes beállásban. Ezeket elküldöd pár ügynökségnek, maximum nem írnak vissza, de az is lehet hogy rögtön behívnak castingra. Mindenképp megéri megpróbálni.
15/18 anonim válasza:
Szerintem küldj egy képet privátba (nem perverz vagyok, csak egy kíváncsi lány) én elmondom az őszinte véleményem :) A paraméterek alapján megvan hozzá az adottságod de kép nélkül nehéz megmondani... :D na meg a pálya elkezdése Magyarországon ismerősök nélkül elég nehéz... Legtöbb helyen még neked kell fizetni, hogy foglalkoztassanak...
16/18 anonim válasza:
Egy képet kaphatok priviben? Ugy megmondhatom.
17/18 anonim válasza:
Túl magas vagy szerintem..és igen butaságot beszélsz, kifutómodell max.185, de inkább 180..
18/18 anonim válasza:
Hát, ha kifutsz a színpadra, és vigyorogsz egy jót, akkor onnantól kifutó modellnek számítasz. Tehát én bőven látok rá esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!