Miért jön le folyton a nyelvpiercingem felső bogyója? Van erre valami megoldás?
Lehet hogy nagyon meghúztad a menetet és megkopott.Mióta van meg?Nekem soha nem tekeredik le,1*volt hogy a műanyag tekeredett le de az meg volt repedve.Próbálj egy kicsit többre szánni.
24/L
Szerintem meg nem húzod meg eléggé.Nekem az első mindig lejárt, aztán a következő 1x-2x, majd 1 másikat sikeresen lenyeltem és visszatettem az előzőt, most vettem megint 1 újat, de ezt meg nem bírom sehogy kivenni.
Az is közrejátszhat, ha "szórakozol" vele, szerintem eleinte nekem is azért járt le sokat.
Nem bírod kivenni a piercinget a nyelvedből?
24/L
De nem ám.:)
Már mindenhogy próbálkoztam, mert ideje lenne fertőtleníteni.(bár ezt a számba is meg tudom oldani, de azért szeretem kiforrázni időnként)
Apacsba én is kiszoktam fogni a rossz pc bogyókat+szárakat. Szerintem olyat vegyél ami egybe van, tehát bogyó+szár és úgy talán oké lesz.
Nekem ajak pc jött le egyfolytába mert rossz volt a legtöbb menete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!