Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol nézne ki jól egy ilyesmi...

Hol nézne ki jól egy ilyesmi tetkó?

Figyelt kérdés

Elképzelésem van, de nem vagyok még benne biztos.

[link]

Ilyesmit szeretnék, persze ez csak nagyon nagyjából. a számok helyére a neveink kezdőbetűjét meg mintásabbat. Ez kb egy 3-4cm nagyságú tetoválás lenne.

Hol nézne ki jól? Nem akarom feltűnő helyen, mert nem a köznépnek csináltatom, hanem magamnak.

Gondoltam a kezemre -tudom hogy ott szem előtt van- csak nem tudom ott hogy nézne ki, és mennyire fájna, kb oda ahol a hüvelyk ujj végződik.

Mennyire fáj egy tetoválás??

Köszönöm a válaszokat.

2011. máj. 4. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A kézfejen nagyon fáj, mivel sok a csontos/csont feletti rész, ráadásul viszonylag gyakran "cserélődik" a bőr, így a tetoválás is hamar kikopik (legalábbis én így jártam). Én inkább a csuklómra tetováltatnám, bár az is fájdalmas, de ha akarom látják, ha nem, nem. Nekem egyébként a lábfejemen van még, na ott sem egy leányálom, de azért ki lehet bírni :)
2011. máj. 4. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A kezedre semmiképp nem javasolnám, azt nem tudod eltakarni akkor se, ha kell. Nagyon megbélyegezhetnek érte. Nem én, de vannak olyan emberek, a magyar társadalom nagy része, aki abszolút elutasítóan áll ehhez a dolgohoz. Inkább olyan helyre tedd, ahol el tudod takarni, a felkar pl máris jobb. Amúgy is azt mondtad, nem akarod feltűnő helyre... hát talán a homlokod után a kezed a legfeltűnőbb... Gondold meg.

Minél vékonyabb a bőr és a hús az adott területen, annál jobban fáj a tetoválás, de ez nem szabad, hogy befolyásoljon, hiszen az egy-két óra, míg készül, aztán egész életedben ott van, tehát ha kinéztél egy helyet, és ott tetszene, akkor oda csináltasd.

Nekem a lábfejemen, a lábujjaim alatt a csontokon van egy tetkó, nagyon fájt, de mindig oda akartam egyet. El tudom takarni akár egy nyitott magassarkúban is, szóval jó helyen van. Fájt, egy tízes skálán úgy nyolcast adnék rá fájdalomban... De nem bántam meg. Mondta a tetkós is, hogy fájni fog, mert ott gyakorlatilag nincs hús. :)

Jól nézne még ki vállon, lapockán szerintem.

2011. máj. 4. 16:27
 3/9 A kérdező kommentje:

Még jó hogy írtad első hogy leányálom. Lány vagyok :DD

Hát a magyar emberekkel nincs problémám mert külföldön élek :P :)

Hát igen... a kezemen tetszene, de ha munka vagy valami.. lehet nem néznének jó szemmel rám :D

még a csípőmön gondolkoztam, na ott van husi :DDDD

Meg a őőőő... mindjárt linkelek képet hogy hol :D

2011. máj. 4. 16:34
 4/9 A kérdező kommentje:

[link]

Itt :))

2011. máj. 4. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A "magyar társadalom"-részből igazából nem a magyaron van a hangsúly... mindenütt vannak olyanok, akik elfogadják, akiket nem zavar, de olyanok is, akiket igen... nyilván talán az idősebbek. Én is éltem külföldön, ott jobb a helyzet, de én ott se vállalnám be. Persze ez én vagyok :)

A csípő se rossz, a képet meg majd otthon megnyitom, mert az itteni gépem vacak és nem működik neki a link. :)

2011. máj. 4. 16:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen, itt sokkal másabbak az emberek :))

Rendben, várom a véleményed :)

2011. máj. 4. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csuklon nezne ki jol meg az arkarodon, de ott is a felso reszen, belul, szoval majdnem ellentetesen a csukloval:) de az egyik ujjadon is jol nezne ki, vagy belul vagy akar a gyuru helyen:)
2011. máj. 4. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Sztem ne, ez olyan 'Rozi szeretlek' tetkó... kézen pláne. Mondjuk egy szép kalligráfia sokat dobna rajta, de valami szimbolikusabb lehet jobb döntés lenne.
2011. máj. 4. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:
utolsó: mint például? :))
2011. máj. 4. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!