Zsíros bőr ellen mi a megoldás?
Régebben nagyon pattanásos,mitesszeres,problémás bőrű voltam.Mostanra már csak néhány mitesszer,és a zsíros bőr maradt meg szerencsére,pattanásaim alig vannak,havi 2-3 db.Lemondtam az alapozóról amit korábban minden nap használtam.Mostmár csak púdert használok.Reggel felkelek,és rettentő zsíros az arcom,az egész.Lemosom bioszappannal,majd bekenem hidratáló krémmel,aztán jöhet rá a púder.Így 1-2 óráig szép az arcom,de utána elkezd zsírosodni,és hiába púderezem utána,nagyon zsíros,főleg most a nagy melegekben.Mit ajánlotok,mit használjak rá?Tudom hogy a zsírosság nem fog megszűnni,de legalább csökkenteni szeretném.
17/L
Babe termékek közt találsz rengeteg jó félét, bár nagyon drágák. Van maszk, hidratáló krém, tonik, ami épp kell. [link]
Vichy sem olcsó, annak is van ilyen mattító pórusösszehúzó hidratáló krémje meg minden egyéb.
Gyógyszertárban kapható mindkét márka.
Köszönöm:)
Vichyt már próbáltam,csak kipattogtam tőle,soha többet!Suliban nincs időm tonikkal kenegetni az arcom,ezért én pl.ilyen mattitó arctisztító kendőkre gondoltam,hátha tudtok ilyesmit ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!