Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok? :$...

Szerintetek szép vagyok? :$ (képek)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Csak őszintén ;)

2011. máj. 1. 15:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Nem vagy szép.

(szubjektív vélemény)

2011. máj. 1. 15:27
 12/35 anonim ***** válasza:

az első képeden nem látszik semmi.a 2. tökre előnytelen így felülről. a 3-on olyan flegma fejed van. a 4. is olyan semmilyen.

átlagos vagy, van egy afféle szintlépcső, nagyonronda-ronda-csúnyácska-átlagos-helyes-szép-gyönyörű

te a csúnyácska és az átlagos között vagy szerintem

egyik képeden se mosolyogsz, olyan tipikus "oldalrafésülthajú-felülrőlfényképezős-flegmaarctartásos tinivagy"

semmi extra 10/4-5-öt adnék rád

2011. máj. 1. 15:32
 13/35 anonim ***** válasza:

Nem szép, de nem is csúnya. Olyan átlagos, amiből rosszat is, jót is ki lehet hozni.

Te sajnos az előnytelen oldaladat hozod ki magadból...

Pici smink, szép frizura, csini rucik és rád sem lehet majd ismerni ;)

2011. máj. 1. 15:44
 14/35 anonim ***** válasza:
semmi extra
2011. máj. 1. 16:01
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
A vilagfajdalmat gondolom ugy ertette a valaszolo,hoy ugy nezel ki mint akit epp agyonvertek,vagy temetesre indul.
2011. máj. 1. 16:02
 16/35 anonim ***** válasza:
Gusztustalan kis pokemon vagy. Nem tudom, h fiú lehetsz vagy lány, lánynak tippeltelek, de csak a b.zis :$ miatt
2011. máj. 1. 16:46
 17/35 anonim ***** válasza:
Ahogy az egyik válaszoló már írta,egyet értek,hogy a csúnyácska és az átlagos között vagy.Nekem sem a hajad,sem az arcod nem tetszik.
2011. máj. 1. 16:52
 18/35 anonim ***** válasza:

Hát olyan semmilyen vagy. Tucatízlés, tucatcuccok, tucatpózolás... olyan vagy, mint 20 tini közül 18 másik. Ezzel a fejjel úgy nézel ki, mint akinek világfájdalma van tényleg. Nem értem a mai gyerekek miért néznek ki így, oké, nincs stílusod, majdmold a többit... de a mostani divat előnytelen. Szebb már nem nagyon leszel, mint tizenévesen, ahelyett, hogy kihoznád a maximumot, inkább követed a csordát.

Az orrod kicsit tényleg nagy, de nem vészes, ettől még lehetsz szép. Vágass egy rendes hajat, tedd el a hajvasalót, tűzd el a szemed elől a frufrud, és a fényképeken ne pózolj, hanem csak természetesen mosolyogj. Ja és persze az életben is, máris 5pontot ugornál a skálán, hidd el. Utcára meg nem kéne erőltetni a hat számmal nagyobb kapucnis melegítőket, nem nőies.

2011. máj. 1. 16:54
 19/35 anonim ***** válasza:
Teccő genya! Kő kóla? :-D
2011. máj. 1. 17:04
 20/35 anonim ***** válasza:
Átlagos vagy és szürke. Mosolyoghatnál...
2011. máj. 1. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!