Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon rossz az alakom?...

Nagyon rossz az alakom? Nagyon ducinak érzem magam. Milyen sport lenne szerintetek nekem való? .

Figyelt kérdés

Mindig is ilyen alakom volt, mikor kisebb voltam akkor is. Talán örökölhettem, de nagyon zavar. Nagyon rosszul nézek ki? Milyen sporttal tudnám formálni az alakomat? 14/L

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 26. 11:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Rengeteg FELÜLÉS! hasprés, a hasadra nagyon dolgott. Futás, biciklizés, nyáron úszás, és tökéletes leszel :)
2011. ápr. 28. 21:29
 12/19 anonim ***** válasza:
előttem szólókat erősíteném: futás nekem is segített, nem csupán mert már pár alkalom után látszott h az eddigi tesi órákon a megterhelő futást jobban bírom, hanem mert feldob, felpörget egy óra futás is : D ;)
2011. ápr. 28. 22:22
 13/19 anonim ***** válasza:
7%
Hát, szerintem meg duci is vagy és löttyedt is, ha azt vesszük hogy csak 14 éves vagy, azért ez elég gáz...Mi lesz így veled 10 év múlva?
2011. ápr. 28. 22:34
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

Már megint a mi lesz vele 10 év múlva...

Elmondanám, sz@rabbul néztem ki 14 évesen, mint most, pedig nem vagyok sportoló, szültem egy gyereket, és mégis jobb, mint akkor volt (súlyom is kevesebbe).

Ne akarjon már itt mindenki jós lenni, senki nem láthat a jövőbe.

2011. ápr. 29. 10:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jó kiindulási pontod van, egy kis torna kell csak :). Kövértől meg elég távol vagy, csak tényleg picit "lötyi", de ez könnyen változtatható. A futás nem rossz ötlet.
2011. ápr. 29. 10:16
 16/19 anonim ***** válasza:

mit meg nem adnék ha nekem ilyen alakom lenne :'(

de amúgy felülés, futás, aerobic :))

2011. ápr. 29. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:

22:34-es 14 évesen a lányok többsége ilyen... én is így néztem ki ennyi idősen, de 16 évesen fogyókúra nélkül megcsinosodtam. Akik meg akkor csinosak voltak, mára meghíztak, löttyedtek lettek, vagy a fejük lett koravén(lehet a fogyókúráktól).. Ma sokkal vékonyabb vagyok mint akkor voltam és 16 évesnek néznek. Nem tudhatod miből lesz a cserebogár. :D

Kérdezőnek: nyugi sokat fogsz még alakulni, de egy kis feszesítés sose árt! :)

25N

2011. ápr. 29. 20:20
 18/19 anonim ***** válasza:

hát eléégé "duci" vagy na meg kicsik a melleid is.

de ezzen lehet segíteni csínánlj sok-sok felülést, a melled (ha nem vagy túl idős)fog még nőlni,

2011. ápr. 30. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szép vagy! :) Egy kicsit sem vagy duci! :)
2012. júl. 1. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!