Nagyon rossz az alakom? Nagyon ducinak érzem magam. Milyen sport lenne szerintetek nekem való? .
Mindig is ilyen alakom volt, mikor kisebb voltam akkor is. Talán örökölhettem, de nagyon zavar. Nagyon rosszul nézek ki? Milyen sporttal tudnám formálni az alakomat? 14/L
Már megint a mi lesz vele 10 év múlva...
Elmondanám, sz@rabbul néztem ki 14 évesen, mint most, pedig nem vagyok sportoló, szültem egy gyereket, és mégis jobb, mint akkor volt (súlyom is kevesebbe).
Ne akarjon már itt mindenki jós lenni, senki nem láthat a jövőbe.
mit meg nem adnék ha nekem ilyen alakom lenne :'(
de amúgy felülés, futás, aerobic :))
22:34-es 14 évesen a lányok többsége ilyen... én is így néztem ki ennyi idősen, de 16 évesen fogyókúra nélkül megcsinosodtam. Akik meg akkor csinosak voltak, mára meghíztak, löttyedtek lettek, vagy a fejük lett koravén(lehet a fogyókúráktól).. Ma sokkal vékonyabb vagyok mint akkor voltam és 16 évesnek néznek. Nem tudhatod miből lesz a cserebogár. :D
Kérdezőnek: nyugi sokat fogsz még alakulni, de egy kis feszesítés sose árt! :)
25N
hát eléégé "duci" vagy na meg kicsik a melleid is.
de ezzen lehet segíteni csínánlj sok-sok felülést, a melled (ha nem vagy túl idős)fog még nőlni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!