A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:35
Először is, állítsd le magad. Ha nem lennél ennyire idióta, talán észrevetted volna, hogy olcsón is lehet jó minőséget kapni.
Jaj,nyugi máár,ezek 12 éves kislányok,akik nagyoknak akarnak tűnni.Ne oltsátok őket,majd megtanulnak öltözködni,remélhetőleg(és főleg ha azt akarják hogy 10 év múlva legyen haj a fejükön)a hajvasalót is hanyagolni fogják,és a sok festéket is mellőzni fogják,ha majd nem lesz szempillájuk,meg tiszta ragya lesz a képük.
Most még jó nekik pózolni,majd benő a fejük lágya,és akkor sírnak,hogy nem volt gyerekkoruk.
jobb szélső: flegma, cigányos arc, sem szép
jobbról 2.:ő még elég normálisan néz ki
jobbról 3: pufi arc, nem tetszik, az arckifejezésse sem.
4.: csúnya az arca.
szóval a legszebbnek a jobbról a 2.-at mondanám, de olyan hűdehajde szép egyik sem.
olyan mintha klónozva lennének. mindegyiknek vasalt haj, oldalfrufru, hol feltűzve, hol leengedve
ujjatlan póló, "többszínű-foltos" csőnadrág a kínaiból.
u-gy-a-n-az.
uncsi.
: tegnap 23:36
Édesem..Állítsd le magad te és lehet hogy te idióta vagy,de hol írtam én olyat,hogy nem lehet olcsón szép holmikat venni?? Pontosan azt mondtam,hogy nincs semmi baj a kínai cuccokkal...
Senki nem z olcsó ruhákat szidta a "kínai jelzővel". Mindenki tudja (rajtad kívül, valamelyik válaszoló), hogy a kínai a giccses, rossz minőségű ruhákra utal, lehet az hipermárkás űberdrága is, ha ronda és giccses, béna hatású, akkor is lekínaizza az ember. pl. a mayo chix is egy "márka", nem is olcsó, mégis kínai szinten van. Sok esetben a new yorker is, vagy pl. kenvelo, stb....
A fejükről meg nyilván nem tehetnek, így születtek, de ha már olyan kérdést tesznek fel, hogy melyikőjük néz ki a legjobban, akkor vállalják a következményeit. Aki csúnya, az csúnya, aki átlagos, az átlagos, ez van. Senki sem fogja azt írni, hogy szépek, ha egyszer nem azok.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:36
Neked meg mi a fészkes bajod van? a 83%-os nem írt semmi sértőt,erre jössz te és fikázod a másikat?? Ezek szerin te az a p**a vagy aki csakis butikban vásárol????
Egyébként szerintem sincs gond a kínai cuccokkal,és is ott vásárolgatok,és senki nem mondja meg..A kép szar csak,de az nagyon..Annyira meg nem vagytok rondák se,hiszen nagyon sok embernek borzalmas fényképarca van..Ismerek olyan lányt aki élőben nagyon szép,de a fényképeken siralmas..De gondolom akik fikázzák a lányokat azok között egy se csúnya mi??? Talán neked A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:36 felkéne tenned egy képet,és mindjárt kiderülne hogy te sem vagy különb egy kötekedős,ki ha én nem kispi**ánál..
Jaj öcsém, de jót nevettem rajtatok. XD Meg a válaszokon is.
balról az első hát nem szép, de fogjuk rá. A második úgy néz ki, mint egy debilis, harmadik elmegy, gondolom ő a bandavezér, mert nem olyan szánalmasan erőltetett, mint a többi, a negyedik hát bocsi, de az a tíous, akire azt mondom, hogy csúnya és még nem is tesz ellene, sőt. xD
A stílus... hát elég gáz, mikor 10-12 évesek így néznek ki, ilyen cuccokat csak a falusi menőnek látszani akaró lányokon látni, meg a rajokon. A póz ciki, a stílus ciki, az egyéniség teljes és látványos hiánya meg egyenesen egy agyf@sz. Ja és ez a stílus már két éve kiment a divatból, csak szólok, mert úgy látom próbálkoztok, csak nem megy. :D
Szerintem legyetek kicsit kevesebbek és élvezzétek, hogy még gyerekek vagytok. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!