11/67 anonim válasza:
Adom az előttem szólók válaszát. De a középső kettő elmegy, bár náluk se mondom azt, h ha belép egy szobába(ahol énis ott vagyok) akkor nekem elmenne az összes önbizalmam...inkább megjönne. :D
13/67 anonim válasza:
jobbrol a masodik elmegy, tok atlagos, de a tobbi az baromi csunya, foleg a ket szelso. balrol a masodik lehet, hogy nem ronda, de ettol a fogyatekos pofavagastol nem tudom megallapitani
14/67 anonim válasza:
jobb szélsű nagyon fura,ijesztő.
jobbról a 2. ő a legszebb de a 4közül nem nehéz kitűnni szal am átlagos.
jobbról 3. nem csúnya ő is átlagos csak valamiért nem szimpi.
bal szélső nagyon fura feje van...
15/67 valakiakitnemismersz válasza:
Balról a harmadik tökéletes.Szerelmes lettem xD.Őhhh második is szép a két szélső valahogy és főleg a jobb szélső elég fura... 14/f
16/67 anonim válasza:
ennél közönségesebb ruhákat egy helyen.... balról a 3. szép szerintem csak jobban kéne öltözködni
17/67 valakiakitnemismersz válasza:
Ja és igen ezeket a divat cuccokat hanyagoljátok már létszíves mert gáz legyetek már egyéniségek ne klónok.
18/67 anonim válasza:
Jobbról a második lány a legszebb szerintem. Talán ő a legtermészetesebb, vagy nem is tudom, szép arca van.
19/67 anonim válasza:
balról 3. egész normális, 2. elmegy, többi iszonyat rondaaa :(
20/67 anonim válasza:
jajj Istenem, ezeken a válaszokon annyira jókat röhögtem :DDDDD egyébként jobbról a 2. egész szép, a többiek mind idióta pózerp*csák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!