Bal szélső okádék,jobb szélső okádék középső kettő elmegy.
Jobbról a másodiknak kicsi cigó beütése van,szóval balról a 2. nálam a befutó.Ő egész jó :D
15F
Szerintem mindegyikőtök ugyan olyan csúnya! Nekem ez a véleményem, szépnek akartok tűnni de nem vagytok azok, egy picit sem, jobb ha tisztában vagytok vele!:S
Szóval a kérdés nincs jól feltéve, mert egyikőtök sem néz ki jól!
Fogadást kötöttetek, hogy ki fog nyerni a gyakorikerdesek.hu-n? :PPP
Amúgy magamban én is eldöntöttem, hogy melyikőtök, de nehogy már ilyet kérjetek :)
Azt a pózolást!!!Valami hihetetlenül ronda...
Mind a négy lány úgy csúnya ahogy van..A két szélső a legcsúnyább.A középeső kettőnél akin világos gatya talán ő elmegy,de ha csak fizet...Ingyen egyik sem kellene..
22/F
ÚRISTEN :( a jobb szélőstől megijedtem :(
Nézzük csak: a bal szélső nagyon csúnya arcra, mintha kilapították volna szegényt.
A mellette lévő béna fejet vág, de alapjáraton átlagos.
A következő simán átlagos (neki még egész kedves arca van az undorító göncöket leszámítva)
A jobb oldali, hát, ő rémisztő.
Jó tanács: szerezzetek egy kis ízlést, mert a ruháitok nagyon ótvar kínai gagyi p!csások. És felejtsétek el a fogom-a-saját-seggem-és-puccsítok-a-mellem-meg-kitolom-akkora-jónő-vagyok pózokat, mert gáz. Tudom, hogy 14 évesen ez menő, de alkatilag egész csinos lány lehetne a középső kettőből normális ruhában, normális beállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!