Fiúk/Lányok ti mit gondoltok erről? (link)
Figyelt kérdés
Szerintem teljesen elfogadható, hogy egy NŐT ábrázolnak és nem egy agyonretusált képet. és arról mit gondoltok hogy egy nőnek ilyen az alakja és nem a vékony 50kg? köszönöm2011. ápr. 24. 12:40
11/14 anonim válasza:
ez a csaj 80kg, a cikkben írták! az 50 és a 80 között nem kevés átmenet van. nekem személy szerint nem tetszik a hurkácskája a hasán. egy kis sport és diéta nem ártana.
12/14 anonim válasza:
Nekem se tetszik. Rosszul lennék, ha ilyen hasam lenni.
És aki akar, az tehet a jobb alakért, a többek meg ne siránkozzanak, ha nincs olyan testük, mint a modelleknek, mert tehetnének érte, hogy olyan legyen.
13/14 anonim válasza:
Hát én nő vagyok, de szinte rosszul lettem a hasától. Ettől függetlenül ha ő így érzi jól magát és nem szeretne fogyózni, egészséges ételeket enni, sokat mozogni sportolni kondizni, akkor maradjon ilyen, hiszen az a lényeg hogy saját magával legyen elégedett, de én úgy vettem észre, azt tapasztalom a környezetembe, hogy a legtöbb molett nő nem azért nem fogyózik, mert így tetszik saját magának, hanem mert lusták hozzá, túl fárasztónak találták...
14/14 A kérdező kommentje:
úgy látom ma már egyáltalán nem a kisugárzás számít, hanem hogy milyen a külseje valakinek...
2011. ápr. 25. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!