Fiúk/Lányok ti mit gondoltok erről? (link)
Ennek fogyókúráznia, te viccelsz, basszus?!
Ha kiegyenesedne egy gramm felesleget nem látnál a hasán. Ha összegörnyed az ember, akkor akinek nincs kemény hasizma, annak bizony így néz ki a hasa. Főleg ha már nem 20 éves.
Amúgy szerintem teljesen normális dolog. Az agyonretusált képekből igazából azért van elegem, mert hihetetlenre vannak retusálva, látszik rajtuk, hogy nem ilyenek. Akkor meg mi értelme? Igaz nekem nincsenek önértékelési gondjaim, és női magazinokat sem olvasok, de akkor sem látom ennek értelmét.
Azzal viszont egyetértek, hogy sok fiatal lány a mű képek miatt nem képes megelégedni magával, nem hiszi el, hogy olyan a valóságban nem létezik, fogyókúra míg csontsovány nem lesz, mindenféle krémekkel keni magát...szomorú a hiszékenység.
Szerintem ez a helyes, normális, nem hibátlan nőket "mutogatni", nem agyonretusált, csirkelábú Barbie babákat. Emiatt lesz az embereknek (nem csak a tiniknek, és nem is csak a lányoknak) önértékelési problémájuk, mert megpróbálnak megfelelni annak, aminek nem lehet.
Persze abszolút a mozgás és az egészséges életmód mellett vagyok, de ezzel sem lehet elérni a "tökéletes" alakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!