Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk/Lányok ti mit gondoltok...

Fiúk/Lányok ti mit gondoltok erről? (link)

Figyelt kérdés
Szerintem teljesen elfogadható, hogy egy NŐT ábrázolnak és nem egy agyonretusált képet. és arról mit gondoltok hogy egy nőnek ilyen az alakja és nem a vékony 50kg? köszönöm
2011. ápr. 24. 12:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
link ?
2011. ápr. 24. 12:43
 2/14 A kérdező kommentje:
upsz :D [link]
2011. ápr. 24. 12:58
 3/14 anonim ***** válasza:
milyen is az alakja? így nehéz :-)
2011. ápr. 24. 12:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen elfogadható. Nem baj az hogy ott van az a pocak, elég sokunknak ott van az. Való igaz, ha több ilyen kép is megjelenne az újságokban, a tinik talán nem küzdenének önértékelési zavarokkal, meg bulímiával és társaival.
2011. ápr. 24. 13:02
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Azért bűvölte el a legtöbb nőt ez a kép, mert tudtak magukkal azonosulni. Azért szeretnék, hogy több ilyen kép legyen, mert ha ilyeneket mutogatnak, és ezt mondanák "normálisnak" akkor megnyugodna a saját lelkük is, hisz nem kellene tenni semmit a fogyókúra érdekében és nem éreznék azt, hogy húú, én sz@r vagyok...
2011. ápr. 24. 13:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem kéne semmit tenniük azért, hogy jobban nézzenek ki, hanem ez a valóság, a valóságban egyik nő sem olyan mint az újságokban. a 3.válaszóló is megmondta... nem lennének a mai tinédzserek 80%-a anorexiás ha ilyen képeket látnának az újságokban, és az interneten.
2011. ápr. 24. 13:07
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát, de maguktól is lehetne annyi eszük, hogy ez a valóság. Nem is rosszból írtam. Én pl. narancsbőrős vagyok. :D De tény, hogy sima, feszes testet is ellehetne érni sporttal, és egészséges táplálkozással.
2011. ápr. 24. 13:12
 8/14 A kérdező kommentje:
hát sajnos a mi 12-16 éveseknek nincs annyi eszük... tisztelet a kivételnek.
2011. ápr. 24. 13:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Ennek fogyókúráznia, te viccelsz, basszus?!

Ha kiegyenesedne egy gramm felesleget nem látnál a hasán. Ha összegörnyed az ember, akkor akinek nincs kemény hasizma, annak bizony így néz ki a hasa. Főleg ha már nem 20 éves.

Amúgy szerintem teljesen normális dolog. Az agyonretusált képekből igazából azért van elegem, mert hihetetlenre vannak retusálva, látszik rajtuk, hogy nem ilyenek. Akkor meg mi értelme? Igaz nekem nincsenek önértékelési gondjaim, és női magazinokat sem olvasok, de akkor sem látom ennek értelmét.

Azzal viszont egyetértek, hogy sok fiatal lány a mű képek miatt nem képes megelégedni magával, nem hiszi el, hogy olyan a valóságban nem létezik, fogyókúra míg csontsovány nem lesz, mindenféle krémekkel keni magát...szomorú a hiszékenység.

2011. ápr. 24. 13:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a helyes, normális, nem hibátlan nőket "mutogatni", nem agyonretusált, csirkelábú Barbie babákat. Emiatt lesz az embereknek (nem csak a tiniknek, és nem is csak a lányoknak) önértékelési problémájuk, mert megpróbálnak megfelelni annak, aminek nem lehet.

Persze abszolút a mozgás és az egészséges életmód mellett vagyok, de ezzel sem lehet elérni a "tökéletes" alakot.

2011. ápr. 24. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!