Egy 160 centi magas, arányos testalkatú lányhoz milyen magas fiu illene legjobban szerintetek? Ugy kb?
Figyelt kérdés
Csak érdekelne ti mit gondoltok :). Szeretem a magas fiukat, (persze ez nem feltétel, tetszett már 165-168 cm magas fiu is, nagyon bele voltam ám esve :)), de érdekelne igy külső szemmel, hogy nézne ki egy 160 cm magas lány mondjuk 180 centi magas sráccal?2011. ápr. 23. 19:48
11/15 anonim válasza:
Én 162cm vagyok, gyakran hordok magassarkút (szóval a 168at átlagban ütöm), és mindig a 190 és afeletti srácok tetszettek...:D nem érdekel, ki mit gondol. Próbáltam ismerkedni nálam alig magasabb, tényleg kedves srácokkal, de nem tudtam rájuk pasiként tekinteni. Ez van:)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Valóban, csak a "számok" érdekeltek most. A legjobb barátnőm 170, a fiuja 197-198, szóval jó magas. Szép őket együtt látni, a barátnőm nem alacsony, de még igy is hatalmasnak néz ki mellette a barátja.. ám nem néznek ki rosszul egymás mellett, nem azért mondom :). Igazából ők ihlettek meg ebben a kérdésben. Persze, hogy tudom, nem a magasság a lényeg, sőt, nem a külsőségek fontosak. Volt egy barátom, aki teljesen ellentéte volt a férfiideálomnak, mégis nagyon szerettem, szóval tényleg nem ezért kérdeztem.
2011. ápr. 23. 22:13
13/15 anonim válasza:
Én is 160 centi vagyok, a párom pedig 190. :)
14/15 anonim válasza:
Mindig is a 170 centi körüli pasik jöttek be és vagyok 165 cm kb.Ha szereted a csávót,akkor se lesz ciki vele,ha 2 méter magas lesz.
15/15 anonim válasza:
kuldj egy képet magadról és megmondom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!