Kék, barna, vagy zöld szem? Neked melyik az ideálod? Vagy esetleg a "kevert" szem színek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 10:29
11/12 anonim válasza:
Nálam a zöld és a barna, fekete van az élen, a szürkést túlságosan fürkészőnek érzem, a kéket meg olyan ridegnek, nem tudom, miért. A legjobb barátnőmnek "kevert" szemszíne van, sokban függ a kedvétől, ált. kékes-szürkés, de ha szomorú, akkor a pupilla körül zöldes-barnás lesz, és neki pl. gyönyörű szeme van. :)
12/12 anonim válasza:
Utolsóhoz csatlakozva: feleségem szép szeme pont ilyen, bár a hangulatváltozásait nem követi, kék, benne sok zöldes-barna színezettséggel. Kislányom is az övét örökölte, szerintem a legszebb szemszín. (Enyém s.barna, nekem az is tetszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!