Kék, barna, vagy zöld szem? Neked melyik az ideálod? Vagy esetleg a "kevert" szem színek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 10:29
1/12 anonim válasza:
Tök mindegy! A szem színe nem befolyásol semmit!
3/12 anonim válasza:
Barna- fekete, annyira meleg tekintetű tud lenni és olyan kedvességet áraszt:)
4/12 anonim válasza:
lányokon zöld
fiúkon kék,esetleg mélybarna szinte már fekete
5/12 anonim válasza:
nekem mindegyik tetszik, csak ne olyan szürkésék vagy átlátszókék legyen. barnából sötétbarna tetszik még. meg a zöld szem olyan különleges, mert szinte mindenkinek kék vagy barna szeme van.
6/12 anonim válasza:
az enyém nagyonkék - imádom, el nem cserélném barnára, szerintem ez sokkal különlegesebb.
a barátomé zöldes-barnás - ezt is nagyon szeretem. fiúkon abszolút a zöld a kedvencem, és ha belegondolok, a másik 2 barátomnak és az összes srácnak, aki tetszett, zöld volt a szeme :D
7/12 anonim válasza:
Barnát szeretem, számomra ez a legszebb.
8/12 anonim válasza:
Csak barna ne legyen. Az összes többit tudom szeretni, a szürkéstől kezdve a zöldig, de barnát azt ne. Sosem tetszett még senki, akinek barna szeme van. Olyan bamba, üres tekintetet kölcsönöz a barna szem, szerintem.
9/12 anonim válasza:
nekem számít a szem és a színe is. legjobb a kék, de a zöld is szép szokott lenni. persze barnából és kevertből is van nagyon vonzó.
10/12 anonim válasza:
Nekem a zöld a kedvencem, szerintem az a legszebb. A második helyen a barna áll, a kék szemek 90 %-át pedig üresnek, kifejezéstelennek találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!