Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kell ilyen hajat csinálni...

Hogy kell ilyen hajat csinálni? Sehogy sem sikerül.

Figyelt kérdés

próbáltam pl hogy befonom,hullámosítom,kontyba fogom,de sehogy sem lett hasonló. valami ötlet? ilyen "most keltem fel" típisú hajat szeretnék

képek: [link]

[link]

2011. ápr. 22. 13:54
 1/8 A kérdező kommentje:
de ha pontosítani akarok olyat szeretnék mint az első kép
2011. ápr. 22. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy a legkönnyebb, ha befonod estére a kicsit nedves hajadat és ilyen lesz.
2011. ápr. 22. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, ilyet befonással a legegyszerűbb elkészíteni. Tegyél rá hajhabot is a fonás előtt, úgy jobban megmarad benne.
2011. ápr. 22. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem ilyesmi hajam van, és ezt úgy érem el, hogy hajmosás után nem fésülöm ki a hajam, és vizesen kontyba gumizom :)) persze azért a fejbőrödnél szárítsd meg,nehogy megfázz :) és fésülködni is csak ritkán fésülködöm,ezáltal olyan "most keltem fel" style :DDD :)
2011. ápr. 22. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Megmosod és nem csinálsz vele semmit. :D

Ha szögegyenes a hajad, akkor nehéz lesz. De lazán fond csak be, és akkor, amikor már csak egy kicsit nedves a hajad.

2011. ápr. 22. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
az egyik az, hogy megmosod a hajad, nem szárítod meg és konytba kötve alszol és reggel kibontod, a másik, hogy kifésülöd a vizes hajad és csinálsz vagy négy fonást és szintén úgy hagyod.
2011. ápr. 22. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
most meg,rakj rá kis göndörítőhabot és száraz törölközővel alulról fogva nyomogasd fel. és hullámos lesz,de mikor szárad kidobja magát ennyire :) mondjuk függ attól milyen hosszú hajad van
2011. ápr. 22. 19:15
 8/8 A kérdező kommentje:
mellig érő :D
2011. ápr. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!