Hogy kell ilyen hajat csinálni? Sehogy sem sikerül.
Figyelt kérdés
próbáltam pl hogy befonom,hullámosítom,kontyba fogom,de sehogy sem lett hasonló. valami ötlet? ilyen "most keltem fel" típisú hajat szeretnék
képek: [link]
2011. ápr. 22. 13:54
1/8 A kérdező kommentje:
de ha pontosítani akarok olyat szeretnék mint az első kép
2011. ápr. 22. 13:56
2/8 anonim válasza:
Szerintem úgy a legkönnyebb, ha befonod estére a kicsit nedves hajadat és ilyen lesz.
3/8 anonim válasza:
Igen, ilyet befonással a legegyszerűbb elkészíteni. Tegyél rá hajhabot is a fonás előtt, úgy jobban megmarad benne.
4/8 anonim válasza:
nekem ilyesmi hajam van, és ezt úgy érem el, hogy hajmosás után nem fésülöm ki a hajam, és vizesen kontyba gumizom :)) persze azért a fejbőrödnél szárítsd meg,nehogy megfázz :) és fésülködni is csak ritkán fésülködöm,ezáltal olyan "most keltem fel" style :DDD :)
5/8 anonim válasza:
Megmosod és nem csinálsz vele semmit. :D
Ha szögegyenes a hajad, akkor nehéz lesz. De lazán fond csak be, és akkor, amikor már csak egy kicsit nedves a hajad.
6/8 anonim válasza:
az egyik az, hogy megmosod a hajad, nem szárítod meg és konytba kötve alszol és reggel kibontod, a másik, hogy kifésülöd a vizes hajad és csinálsz vagy négy fonást és szintén úgy hagyod.
7/8 anonim válasza:
most meg,rakj rá kis göndörítőhabot és száraz törölközővel alulról fogva nyomogasd fel. és hullámos lesz,de mikor szárad kidobja magát ennyire :) mondjuk függ attól milyen hosszú hajad van
8/8 A kérdező kommentje:
mellig érő :D
2011. ápr. 22. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!