Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » S. O. S. Hogy kell olyan...

S. O. S. Hogy kell olyan hajat csinálni? Ami a fejünk tetején egy kicsit fel van puposítva? És csat van benne? Nekem nem sikerül, ha lehet linkeljetek is!

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Ilyenre gondolsz ? :)

[link]

2010. márc. 7. 18:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen!
2010. márc. 7. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Linket nem tudok, de leírom, hogy én hogy szoktam nap mint nap:

Én így csinálom, de ezt akkor ajánlom, ha nem nehéz kezelni a hajad:

-Vékony/tupírfésűvel felveszel egy tincset, hátrateszed, a végét megcsavarod, de csak félig, hogy ne nézzen ki hülyén a vége, hátul fogod, elkezded előre nyomni és beteszed a csattot. Én 2 csatot használok, hogy jobban tartson, de úgy, hogy az egyiket jobbról, másikat mögé ballról.

Aztán. Ha nehezebben marad meg. Nekem általában hajmosás utáni nap ilyen, amikor száll a hajam. Tehát:

-Szintén kiveszel egy tincset, amikor felemeled, akkor fújsz rá egy kevés (!) hajlakkot és tovább úgy, ahogy az előbb.

Bárhogy csinálod, azt is teheted, hogy amikor kiemelted a tincset előről, akkor a tupírfésűvel kicsit tupírozod. (föl-le mozgatod rajta a fésűt :D)

14/L, remélem segítettem és érthető volt! ;)

2010. márc. 7. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszike majd megprobálom!
2010. márc. 7. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

sztem ez a videó mutatja be a legjobban:

http://www.youtube.com/watch?v=ut3-bLRAo9M

remélem tudtam segíteni:)

2010. márc. 7. 19:11
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi neked is a videó tényleg jól mutatja
2010. márc. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!