173 cm vagyok, az nagyon magasnak számít?
22 évesen egyáltalán nem meredek. :)
Megkérdezhetem, hogy vékony vagy-e? Mert ismerek egy lányt, elég husi, 170 cm és mindenki ámuldozik, hogy milyen magas. Adott egy másik leányzó is, csak vékonyba, úgy 177 körül van és egy szó se esett a magasságáról.
"senki nincs oda az óriás csajokért"
Ilyet csak magyar pasi mondhat, aki kb. 165 cm, mert sajnos itthon elég sok törpe férfi van....
És persze, hogy nekik nem kell egy magas lány, mert kisebbségi komplexusuk lenne mellette.
Egy szép, magas, karcsú lánynál nincs is szebb látvány.
Úgyhogy kérdező örülj neki, hogy ekkora vagy és bátran húzz magassarkút.
A legtöbb ismert gyönyörű nő is van olyan magas, mint te vagy még magasabbak. Ott van pl. Adriana Lima, Miranda Kerr, Kristianna Loken stb.
Kedves 23:41-es
Csak a Te kedvedért leírom. A magyar pasi stimmel, a 165 viszont tízzel több, de 176 centiméterhez közelebb van (volt egy erre utaló rész is, amiből kitalálhattad volna, de úgy látszik ez nem jött össze).
És nem, a 173 centiméter az nem magas még annyira lányoknál, viszont mindenképpen átlag feletti. 176 viszont viszonylag alacsonynak számít pasiknál, de körülbelül még benne van az átlagban, és nagyon sok lány van 176 alatt is, így nem érzem azért olyan szarul magam ;) Ebből talán az is látszik, hogy nem magamból indultam ki, hanem az ismeretségi körömből, valamint nincs kisebbségi komplexusom 173 cm-nél, 176 fölötti lányoknál van egy kicsi, de ezt el kell fogadni, nem szoktam említeni. Tegyük hozzá, hogy nem feltétlenül elég nagy az ismeretségi köröm ehhez a becsléséhez, ami alapján írtam, de jók az esélyek, és direkt oda írtam zárójelbe, hogy általánosságban.
Egy szép, magas, karcsú lány természetesen üdítő látvány ettől függetlenül is. A sarokmagassággal meg csak a saját magasságomra gondolva viccelődtem egy kicsikét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!