Hány cm-től számít magasnak egy lány?
170-172 körül vagyok és nagyon nem szeretem. Mindenki azt mondja, hogy pont jó ez, meg, hogy átlagos a magasságom, de engem mégis zavar.:D Szerintetek?
17/L
Elsőnek: anyám is 158, és neki meg minden vágya, hogy magasabb lehessen picit. :D Nem vagy egyébként vicces, de nem süllyedek le a szintedre és kezdem el sértegetni a nagyon alacsony embereket, csak szimplán lepontoztalak. Nem a véleményedért, hanem a stílusért.:)
A többieknek köszi. :)
Első, én még a kérdezőnél is magasabb vagyok, és így sem szédülök.:) Kérdező, beszálltam a lepontozásba.:D
Egyébként 178 cm vagyok, megkaptam már párszor, hogy "hűű de magas vagy".. és még mindig látok nálam magasabbakat.:D De kb 175-től már simán magasnak számítanak.
Hát akkor azt a következtetést vonom le, hogy a magasságom mégsem olyan nagy ördöngösség. Köszi mindenkinek!:)
13:44-es válaszoló, szerintem kezdj el sportolni. Most, hogy jön a tavasz én is megkísérlem kiépíteni a starttestet.:D Ha választhatnék, hogy -5 cm vagy egy bombatest, tuti az utóbbit választanám! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!