Hány cm-től számít magasnak egy lány?
170-172 körül vagyok és nagyon nem szeretem. Mindenki azt mondja, hogy pont jó ez, meg, hogy átlagos a magasságom, de engem mégis zavar.:D Szerintetek?
17/L
"Elsőnek: anyám is 158, és neki meg minden vágya, hogy magasabb lehessen picit. :D Nem vagy egyébként vicces, de nem süllyedek le a szintedre és kezdem el sértegetni a nagyon alacsony embereket, csak szimplán lepontoztalak. Nem a véleményedért, hanem a stílusért.:) "
Első voltam. Komolyan vetted? Vicceltem. Csak írtad hogy zavar, én meg próbáltam elhülyülni, hidd el, én sem szeretek ilyen kicsi lenni.
Tényleg pont jó:D Én 185 cm vagyok. Szóval magassarkú szóba sem jöhet, gondolj bele az én helyzetembe. asszem én már valóban magasnak mondható vagyok(:
16/L
Utolsó: Hány kiló vagy emellé a magasság mellé? Csak kíváncsiságból.
a 178 centis
Köszi a válaszokat lányok. :)
Elsőnek, sajnálom a félreértést. Legközelebb, akkor rakd ki zárójelben, hogy vicc. :D
Ez kicsit olyan, mintha egy súlyproblémákkal küszködő lány, feltesz egy súlyával kapcsolatos kérdést, és valaki beírja poénból, mondjuk hogy, hogy férsz be az ajtón? A kérdés feltevője nem biztos, hogy viccnek venné.:D De akkor csatabárd elásva. :)
Ja, bocsi.:DDD
Csak nem gondoltam volna, hogy ezt lehet komolyna venni. Mert egyszer az amúgyis magas barátnőm, felvett egy 10 centis magassarkút, és a másik barátnőm megkérdezte tőle, hogy "nem szédülsz ott fent?" én meg ott röhögtem vagy 10 percig. És nem kiröhögtem a magas lányt, csak röhögtem hogy milyen jófej aki ezt mondta, na szal érted:D
Basszuskulcs! Én 166 cm vagyok és 53-54kg, és mit meg nem adnék azért, hogy 5 centit nőhessek!
Minden vágyam ez lenne! Legalább normálisan néznék ki, és még laposban sem lennék pici!
Neked van kérdező a lehető legtökéletesebb magasságod!
Ennél tökéletesebb nem is kell!
Szerintem 170 centitől már magasodik egy lány, de ez csakis előny nem hátrány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!