Fatlowgirl kérdése:
Mi a véleményed erről az alkatról? (kép)
2011. ápr. 21. 12:10
21/24 anonim válasza:
Nagyon tetszik. Teljesen egyet értek az előzővel.
Van rajta fölösleg de így a jó. Kell ennyi egy nőnek :-)
Itt egy videó a csajról
http://www.youtube.com/watch?v=VD5Xe6yFF4I
Nem szexi????
22/24 anonim válasza:
Nem tudom, kinek mi baja van ezekkel a lábakkal, én speciel a seggemet csapkodnám a földhöz örömömben, ha ilyen lábaim lehetnének, pedig hasonló alkatom van (kicsit vékonyabb)...
23/24 anonim válasza:
Szép csaj női szemmel is, pedig én sokkal vékonyabb vagyok nála. Aki meg azt írta hogy duci meg átlag... biztos tini.
Én már rájöttem nem attól jó nő egy nő, hogy vékony, hanem attól hogy letud futni 6 km-t úgy hogy nem nyeglik össze. :D
25N
24/24 anonim válasza:
A videón jobban látszik az arca, ami nagyon szép! De nekem még mindig átlag alkat, és 25 éves vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!