sportos, teltebb. nőiesnek nem mondanám, szrintem ez a nőies: [link]
akit te linkeltél nincsenek szép lábai, csúnyák a combjai, a térde és a hasa se szép.. nekem nem tetszik..
2011. ápr. 21. 12:13
2/24 anonim válasza:
szerintem,nem ronda,csak egy kicsi úszógumi van a hasán,és a lábai sem a legszebbek.
2011. ápr. 21. 12:17
3/24 anonim válasza:
Énis ilyen vagyok nagyjából csak nekem vékonyabbak a combjaim,és sajnos ott van nekem is az úszógumi!!
2011. ápr. 21. 12:19
4/24 anonim válasza:
elég telt, már már lassan megy át dagiba...
nekem nem tetszik, nem formás
2011. ápr. 21. 12:21
5/24 A kérdező kommentje:
megy át dagiba? hát, ez elképesztő.
igen, a lábai szerintem se túl szépek, de nem tudom, hogy ti a hétköznapokban hogy ítélitek meg a környezeteteket. velük szemben is ennyire kritikusak vagytok?
mielőtt azt mondanátok, nem vagyok elfogult, nem ilyen alkatom van, csak kicsit megdöbbentem.miért vannak mindenkinek ilyen modell szintű alak elvárásai? szerintem ez tök oké.
2011. ápr. 21. 12:24
6/24 anonim válasza:
Azért mert ezeket nem itt kell megállapítanod mert itt a többség 18-20 év alatti.Ezért.És azoknak mi az elvárás?Hát a mai világban inkább az a "gáz" viselkedés nem pedig ez hogy van valakin súlyfelesleg!
2011. ápr. 21. 12:27
7/24 anonim válasza:
Semmiképp sem sovány, de ettől függetlenül nem csúnya.
A hasa nem tetszik, mert olyan lötyögősnek tűnik, a lábaival szerintem nincs gond, feszesnek tűnnek és nem is nagyon vastagok.
2011. ápr. 21. 12:31
8/24 anonim válasza:
Megy át dagiba? na ne... kb nekem is ilyen alakom van, jó valamivel vékonyabb de nem sokkal, lassan akkor már ki se fogok merni mozdulni otthonról ha ez a nő dagi.
2011. ápr. 21. 12:32
9/24 anonim válasza:
Nem dagi,de nekem nem tetszik. A labai nagyon csunyak es a hasan is van felesleg.Amugy a osszkep nem rossz,de ne felejtsuk el azt sem hogy ez egy foto amire jol radolgoztak.Pl. eloben lehet hogy tiszta narancsboros.
2011. ápr. 21. 12:39
10/24 A kérdező kommentje:
igen, elismerem, nem sovány, de ne essünk át a ló túloldalára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!