Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről az...

Fatlowgirl kérdése:

Mi a véleményed erről az alkatról? (kép)

Figyelt kérdés

Kövér, súlyos, teltebb, sovány, nőies, ect?

Miért tetszik/nem tetszik?

[link]

2011. ápr. 21. 12:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%
de akkor is nagyon telt a combján azt látom ha leülne valahova eléggé nagy lenne neki. hasán oldalt úszógumi, nagy derék.. 3éve már h punyadok itthon, tömöm magam csokikkal,de még mindig vékonyabb lábam van mint neki o.o
2011. ápr. 21. 13:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik. Nem egy modell alkat az igaz, de ettől függetlenül tök jól néz ki. Pont annyi plusz van rajta, amennyi kell. Gömbölyű, formás.

Igaza van az egyik előttem szólónak. Itt a legtöbben 18 alattiak és ezért kövéreznek már le ilyen nőket is.

25/F

2011. ápr. 21. 13:10
 13/24 anonim ***** válasza:
Átlagos lány és szerintem egyik testrésze sem átlagon aluli, nekem kifejezett gondom a lábával sincs és összességében arányos.
2011. ápr. 21. 13:11
 14/24 anonim ***** válasza:

Én totál hasonló vagyok ehhez a lányhoz. És kövérnek érzem magam. 166 cm/55kg-mal.

Ez a nő nem kövér, 3 kilóval soványabb lenne akkor lenne jó.

Nálam is az 50-51 kiló a versenysúly.

2011. ápr. 21. 13:21
 15/24 anonim ***** válasza:
65%

Átlagos?????

Max annyiban átlagos, hogy se nem kövér se nem vékony. Pont jó. De hogy az alakja átlagos lenne??

A nők 80 százaléka összetenné a kezét egy ilyen alakért. Az is aki vékonyabb, mert az hogy valaki milyen vonzó, az nem attól függ, hogy ki milyen vékony. Ez a nő a képen hiába nem vékony, hanem "átlagos" mégis rendkívül vonzó.

Ha átlagos lenne az alakja, akkor a strandokon minden második lány így nézne ki, nem???? Pedig ez nagyon nincs igy... Bőven átlagon felüli ez a lány.

2011. ápr. 21. 13:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy átlagos, de ez alatt semmi negatívat nem írtam... Számomra ez a ne se nem gú szép, se nem csúnya, se nem kövér, se nem sovány. Nekem ez az átlagos! A strandon is az lenne, mert lennének nála sokkal jobbak és sokkal rosszabbak is, még akkor is, ha a szépség relatív.
2011. ápr. 21. 13:35
 17/24 anonim ***** válasza:
* se nem túl szép
2011. ápr. 21. 13:36
 18/24 anonim ***** válasza:

Szép-szép, meg minden, de nekem a csípője valamiért nem fekszik..

A mellei, a lába az nagyon ott van, de a csípője borítja az összahatást!

2011. ápr. 21. 13:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon Nöies az ilyen test.
2011. ápr. 21. 13:54
 20/24 anonim ***** válasza:

Ja és azért tetszik, mert nem fogpiszkáló lábai vannak, hanem szép formás combok, szép mellek, csini has, szép vállak áááhh nagyon jó.

22/F

2011. ápr. 21. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!