Pasik! Nektek bejön egy csajon az áll gödröcske, vagy inkább csúnya?
Bocsi én csaj vagyok. Nekem is van egy kis állgödröm, de a babás arcomhoz kifejezetten jól áll. Szerintem, ha nem popsi alakú az állad, akkor nem gáz. :)
25N
15.53: 100% hogy lehet! manapság már szinte bármit lehet műteni. Csak keress egy jó plasztikai sebészt!
egyébként én mindig szerettem volna áll gödröcskét :) a legjobb barátnőmnek is van és ő nagyon közkedvelt a fiúk körében. nem emlékszem, hogy valaha is bármelyik fiúnak gondja lett volna vele :)
pasim haverjának a barinőjének horpadt álla volt, de úgy nézett ki mintha f*sz vége lenne, valakinek az orra olyan
neki dzrván olyan volt, és neki is kerek feje volt, mindenki teliholdnak nevezte, de nagyon csúnya volt neki
a pasiját nem érdekelte
Nekem bejövős. Olyan erőteljeset, ami már zavaró lenne, nem láttam még.
Én úgy tudtam, genetikai, és lappangva öröklődik, tehát mindkét szülőnek kell ilyennek lennie. Egy filmben a főszereplő srác onnan jött rá, hogy adoptálták, hogy a szüleinek nem volt. Mondta is a pontos megnevezését. Akkor utánanéztem, és tényleg igaznak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!