Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnák jó képeket csináln...

Hogy tudnák jó képeket csinálni magamról?

Figyelt kérdés
Én egy 25 éves srác vagyok. Szerintem nem vagyok valami fotogén alkat... amik eddig készültek rólam bulikon az valami förtelem. Nem azért mert egy bányarém vagyok hanem mert valami iszonyatos pofákat tudtam vágni és a legrosszabb pillanatban kaptak le. Szóval milyen környezetet kellene összeállítani amibe átlagosan mindenki bele tudná magát illeszteni és valahogy mutatna is. Főként társkereső oldalra szeretnék képeket készíteni. lányok nektek milyen típusú képek jönnek be, ami tuti felkelti az érdeklődéseteket?
2011. ápr. 17. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmiképp se pózolj pénzzel meg a kocsiddal :D

Én úgy tudok jó képeket csinálni, hogy fogom a fényképezőt és a tükör elé állok, és a tükörből fényképezem magam, megfordítom a kamerát, és akkor látod, hogy hogy fogsz kinézni, és a kamera sem fog látszódni, tehát nem lesz tükörben pózolós látszata. Szerintem a lámpa alatt fényképezz kistükörrel, kevésbé látszanak a bőrhibák.

2011. ápr. 17. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:

ha aranyosan néz és közben mosolyog

ha "pillanatkép" jellege van, pl. épp olvas valamit az ágyon ülve miközben vki lefotózza

poénos kép, pl. hülye pofa vágása (de látszik rajta, hogy direkt csinálja, pl. kinyújtja a nyelvét és grimaszol)

sportolás közben lekapva

kicsit alulról nézős, hideg, mosolytalan, de a szeme mosolyog

amit NE:

buli közben haverokkal keménycsávóvagyokge.ci pózolós kép

beképzelt fejjel pózolós

egyáltalán haveros kép - nem lehet eldönteni melyik vagy

kép, amin lánnyal vagy

befeszülős izomgyerek póz

cigivel, piával (a sör még talán belefér)

fekete BMW-vel guccsi cuccokkal napszemüveggel

egyszóval ne az jöjjön le, hogy itt te vagy a jani és mindenkinek kuss, hanem hogy ez egy aranyos, vidám, kicsit bolondos, jófej srác

2011. ápr. 17. 16:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm sokat segítettetek. Majdnem elkövettem egy hibát (kocsipózolás) erre nem is gondoltam. Ha van még bármiféle ötlet szívesen elolvasom...írjatok bátran.
2011. ápr. 17. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!