Miért nem tudok magamról normális képet csinálni?
Az a bajom hogy nem tudok magamról jó fotót csinálni, pedig nem vagyok csúnya, de észrevettem hogy amikor előveszem a fényképezőt/telefont hogy lefotózzam magamat akkor az arcom megváltozik, a természetes mosoly eltűnik az arcomról és csak idióta műmosolyt tudok csinálni ami nagyon hülyén áll.
Vip-re, iwiwre, facebook-ra msn-re stb., akarok kirakni képet. El is mondom miért...
Van egy pár csaj aki tetszik és ha felvenném msn-re akkor az rossz képet mutatna rólam ha nem látna rólam egy képet sem, sőt még lehet le is törölne.
Segítsetek pls!
Lehet hogy nem vagy fotogén. Én sem vagyok csúnya, de a képeken mind nagyon rosszul nézek ki. Esetleg próbáld megtalálni, azt a szöget, és azokat a fényeket, amiknél valahogy kinézel.
És próbálj valami olyanra gondolni, ami megmosolyogtat, és akkor fényképezkedj. Legalább akkor igazi lesz a mosoly.
hallgass zenét, gondolj valami szépre, megnyugtatóra
nekem is kb egy óra mire csinálok egyetlen elfogadható képet vagy nem
Szia. Ha gondolod szivesen segítek hiszen fotósnak tanulok. Elküldesz nekem pár képet ami szerinted nem sikerült jól és igyekszek majd tanácsokat adni, hogy a bizonyos képen mi rosz, illetve hogyan csináldd jól.
Nem tudok neked írni, írj te nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!