Ciki, hogy fiú létemre ilyen nőies derekam/fenekem van?
2011. ápr. 16. 21:42
11/30 anonim válasza:
huh , irigylem a feneekedet xD
15 L
12/30 anonim válasza:
Ja, én is irigylem :D
AMúgy nem ciki, gondolom így születtél. Ja, és a tangát felejtsd el. Dobd ki, égesd el, edd meg, mindegy, csak tüntesd el !
13/30 anonim válasza:
most valami nyomja az agyamat, asszem ebbol remalom lessz, hogy kerul egy pasira tanga?????????? vagy ki akartad fejezni milyen kerek s.egged van, hogy meg provokalobbak legyenek a kommentek? wattafalk, a b.uziknak most csorog a konnyuk/nyaluk a kiengesztelhetetlen vagytol amit irantad ereznek
14/30 anonim válasza:
Nem a feneked ciki, hanem a tanga!!!!
És kezdjél kicsit hízni, meg gyúrni! :)
15/30 anonim válasza:
Igen, valóban a tanga a legcikibb a képen. Ilyen vagy, ezt kell elfogadni. Ha valakinek nem tetszik, az amúgy sem lenne veled, aki igazán szeret, azzal nincs baja.
16/30 anonim válasza:
*annak ezzel nincs baja.
Elnézést, este van :D
17/30 anonim válasza:
Hát örülnék ha ilyen fenekem lenne, bár nő vagyok de nagyon örülnék neki :) Egyszerűen megfelelően kell öltözni, kerülném a helyedben a szűk gatyákat, meg alsókat, inkább minél pasisabb lezserebb ruhákat hordj, mert bár nem ciki, de valóban csajszis kicsi, ne haragudj :(
Mindazonálal a gyúrás tuti pasisabbá tesz.
18/30 anonim válasza:
Ha igazi a kép, nekem nagyon tetszik a feneked és hiába mondják, hogy ciki a tanga, nekem az is tetszik(főleg ezen a fenéken:P). Mindig lehet találni ilyen nőket:)
19/30 A kérdező kommentje:
Köszi, de remélem nem pasi vagy. :-)
2011. ápr. 17. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!