19 éves vagyok és tiszta csík az egész fenekem, a derekam és a combom, úgy nézek ki mint egy zebra. Hogyan fogadjam el így magam?
Nekem is vannak striáim :( Ez ellen aztán nem lehet mit kezdeni, majd ha szülsz lesz még ennél is több :S
Még én sem fogadtam el teljesen, de nem tudok mit kezdeni velük, együtt kell élni velük, egyszerűen mosolyogj és mindenki a mosolyodra fog koncentrálni, nem a csíkjaidra :)
Hidd el, nem vagy egyedül ezzel.
Bele kell nyugodni, nem tehetünk mást.
18 éves vagyok, ugyanebben a helyzetben. Egyébként szépnek tartanak, jó az alakom, de sajnos tele vagyok striával. Ezért nekem is nagyon sok gátlásom van, de a barátod előtt ne szégyelld magad. Én is takargatás nélkül vetkőztem le előtte. Egyszer megkérdezte, hogy mi ez, elmondtam, hogy egyszer a hirtelen fogyásom miatt ilyen lett a bőröm. Ennyi volt, azóta nem is beszéltünk róla és teljes mértékben elfogadja és szereti a testem úgy ahogy van.
Esetleg ha nagyon zavar, elkezdhetsz gyűjtögetni ilyen lézeres műtét dologra, mert más állítólag nem használ és ez sem teljesen.
Nekem emellé még narancsbőröm is van... Pedig rendszeresen sportolok, csak sajnos elmúltam már 40...
Azt mondják bölcs emberek, hogy a körülötted lévők úgy fogadnak el, amilyennek te tartod magadat.
Tehát, ha te egy csinos, okos, értékes lány vagy, akinek striák is vannak a bőrén, de attól még tuti csaj, akkor ők is így fognak téged elfogadni! Gyúrd meg az egódat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!